Valószínűleg nem ez volt a baja? (Fejütés)
Tegnapelőtt beütötte a fejét. Eldőlt állás közben a kőre. Egyből felsírt, puppillái ugyanakkorák voltak, akkor nem hányt, nem is vesztette eszméletét, de már este volt tehát kb 1 órára ment aludni. 3 körül felkelt és ide oda dülöngélt. Tudjátok mint mikor valaki nem tud elhelyezkedni, félálomba van. Akkor nem is tűnt fel. Aztán kb 15-20 perc alatt simire elaludt.
Tegnap hívtam az orvost de elfelejtettem mondani neki. Azóta is rendben van igazából ugyanúgy csinál mindent.
Ma reggel hányt egy kisebb mennyiséget szopi után fél órával. De az már ennyi idővel utána nem az nem?
23,azt írja volt hogy ugyeleten a kicsivel,amit én nem hiszek el egyáltalán.
Az egész kérdésnek nagy kamuszaga van.
Valamit kamuzik tutira a nő
Tegnap hívtam az orvost de elfelejtettem mondani neki.
. A dokinak meg elfelejtettem mondani hogy hányt, ami szerintem bukás volt, mivel a rendelő közepén történt a beszélgetés.
Döntsd el hogy telefonáltal vagy bent voltál a dokinál tegnap....
Meg elfelejtetted hogy hívtad az ügyeletet .
Hogy az Istenben lehet elfelejteni,hogy valakivel telefonaltal-e vagy sem?
Számomra ez nem felfogható ne haragudj meg...
Az egész kérdés egy nagy hiba.
Meg az összes válasz is...
Szegény gyerek szuper szülei vannak...
Basszus mi a rákot írtál el?.
Hogy magad sem tudod,hogy bent voltal-e az ugyeleten?
Vagy,hogy azt se tudod,hogy telefonaltal-e vagy személyesen beszéltél-e az orvossal tegnap?.
Felelotlen anya vagy,nincs ezen mit szépíteni
Ha tippelnem kellene,arra tippelnék,hogy részeg vagy,azért beszélsz félre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!