Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valószínűleg nem ez volt a...

Valószínűleg nem ez volt a baja? (Fejütés)

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt beütötte a fejét. Eldőlt állás közben a kőre. Egyből felsírt, puppillái ugyanakkorák voltak, akkor nem hányt, nem is vesztette eszméletét, de már este volt tehát kb 1 órára ment aludni. 3 körül felkelt és ide oda dülöngélt. Tudjátok mint mikor valaki nem tud elhelyezkedni, félálomba van. Akkor nem is tűnt fel. Aztán kb 15-20 perc alatt simire elaludt.

Tegnap hívtam az orvost de elfelejtettem mondani neki. Azóta is rendben van igazából ugyanúgy csinál mindent.

Ma reggel hányt egy kisebb mennyiséget szopi után fél órával. De az már ennyi idővel utána nem az nem?

2023. dec. 28. 11:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Bevittem, megnézte, azt mondta semmi baja.
2023. dec. 28. 17:45
 22/35 anonim ***** válasza:
18%
20-as, majd felfogod ha tök feleslegesen beviszed, benntartanak megfigyelésre és összeszedtek valami jó kis vírust közben. Kérdező, én is vittem be a lányomat, mert a radiátoron csattant a feje esés közben, de egy teljesen átlagos padlóra tottyanás az naponta többször is előfordul ebben a korban. Ha megint hány, instabil, vinném azonnal, de ha teljesen jól van akkor nem vinném sehova.
2023. dec. 28. 18:04
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Az egész kérdés furcsa. A gyerekorvosnak elfelejti megemlíteni,majd ide is elfelejti írni,hogy az ügyelettel beszélt,csak miután már felhozták ide. Utána meg hogy nem gondolná,hogy baj van. Akkor viszont a kérdést nem értem mi célból íródott.
2023. dec. 28. 20:40
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

23,azt írja volt hogy ugyeleten a kicsivel,amit én nem hiszek el egyáltalán.

Az egész kérdésnek nagy kamuszaga van.

Valamit kamuzik tutira a nő

2023. dec. 28. 21:09
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem kitalált. Szimplán elfelejtettem hogy felhívtam az ügyeletet. A dokinak meg elfelejtettem mondani hogy hányt, ami szerintem bukás volt, mivel a rendelő közepén történt a beszélgetés. Azt hogy nincs baja abból gondolom hogy az esti incidenst leszámítva full normálisan viselkedik, az egyensúlyát is jól tartja, azért szerintem ha vlm baja lenne az látványos lenne. És valóban bevittem megnézetni.
2023. dec. 28. 21:15
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap hívtam az orvost de elfelejtettem mondani neki.

. A dokinak meg elfelejtettem mondani hogy hányt, ami szerintem bukás volt, mivel a rendelő közepén történt a beszélgetés.

Döntsd el hogy telefonáltal vagy bent voltál a dokinál tegnap....

Meg elfelejtetted hogy hívtad az ügyeletet .

Hogy az Istenben lehet elfelejteni,hogy valakivel telefonaltal-e vagy sem?

Számomra ez nem felfogható ne haragudj meg...

2023. dec. 28. 21:20
 27/35 A kérdező kommentje:
Elírtam. Egyéb hiba?
2023. dec. 28. 21:36
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Az egész kérdés egy nagy hiba.

Meg az összes válasz is...

Szegény gyerek szuper szülei vannak...

2023. dec. 28. 21:44
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező próbálja menteni magát, csak aztán belekeveredett a magyarázkodásba.
2023. dec. 28. 21:46
 30/35 anonim ***** válasza:
87%

Basszus mi a rákot írtál el?.

Hogy magad sem tudod,hogy bent voltal-e az ugyeleten?

Vagy,hogy azt se tudod,hogy telefonaltal-e vagy személyesen beszéltél-e az orvossal tegnap?.

Felelotlen anya vagy,nincs ezen mit szépíteni

Ha tippelnem kellene,arra tippelnék,hogy részeg vagy,azért beszélsz félre...

2023. dec. 28. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!