Melyik elektromos hintát vegyem szerintetek?
Eredetileg rezgős-hintázósat akartam, de nem akarok túl sokat rákölteni arra, amit lehet nem is szeretne a baba + a rezgés funkciót csak vészes hasfájás, több napos nem alvás esetén indítanám be, mert nem vagyok híve a gyerekek rezgetésének.
Van egy nagytesó, aki félek felborítaná a babát hintástúl, így stabilabbat keresek, nem tudom ezek mennyire azok. A Lionelo magasabb így könnyebben dönthetőbbnek tűnik, de minden más tekintetben az tetszene jobban.
Lionelo Robin:
Chippolino Hug:
Előre is köszönöm!
Felügyelet nélkül így se ugy se hagyhatod. Szoval a feldönti a nagy elvileg kivitelezhetetlen.
A rezgés vagy bejön, vagy nem a babának. Én is abban bíztam mind a 2 gyereknél, hogy majd kicsit ellesznek benne. Hát rohadtul nem 😅 ahogy bekapcsoltam a hinta vagy a rezgés funkciót, sikítófrászt kaptak.
Igy mi lecseréltük, egy sima fix pihenőszékre.
Bocsi,de jót röhögtem, mikor megnyitottam a linkeket.Még jó hogy nem akarsz sokat költeni.
A hinták jók, de pl az én gyerekem,bebújna ezek alá,és ezeket biztos felborítaná,szóval nem biztos hogy az ilyen magasított jobb.És úgy sem lehet felügyelet nélkül a baba.
Baby Bjorn bouncer.
Alom ! 8 honapig hasznaltuk. Nyugat Europaban nagyon nepszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!