Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes-e még 5 hónapos 8...

Érdemes-e még 5 hónapos 8 kg-os babának elektromos hintát venni, aki már inkább ülne, mint feküdne? Még nem tud ülni, de előbb fog ülni, mint átfordulni.

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! Mindenképpen olyat ami 12 kg-ig jó és állítható háttámlás!fiamnak volt 9 kg ig való hinta ami nem volt állítható azt eladtuk már!most van egy 12 ig való!most 10 hónapos és imádja,és igen csak kihasználtuk mi is 5 hónapos korában vettük ő is nagy baba most 10 kg!szerintem érdemes valami hasonlót: [link]
2012. febr. 27. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:

honnan tudod, hogy mit fog előbb csinálni?

azért az ülés elég kemény dolog, elég négykézlábra kell állni, mászni kicsit és utána ül ki. a forgással erősödne a gerince a kutyázáshoz...

csak kíváncsi vagyok!

2012. febr. 27. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem vennék.Az én lányomnak volt 12 kilóig való, de nem volt még 7 kiló sem amikor eltettem.Pedig jó márka volt (FP), dönthető háttámlával, de mikor próbálkozott az üléssel, volt, hogy előrebillent.Nemtudom, hogy lehet-e olyat kapni, aminek 5 pontos öve van, de én mindenképpen olyat vennék a helyedben, ha venni akarsz.Vagy varrjál rá magad 1-1 hevedert a vállához, hogy ne bukjon előre.

14 hós kiscsaj anyuja

2012. febr. 27. 14:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Abból merészeltem gondolni, h előbb fog ülni,h inkább ül szívesebben, mint hason fekve lenni ill háton! Súlyából kifolyólag hamar elfárad hason, meg hát lusti is. Van egy 12 éves lányom, Ő már 2 hónaposan átfordult, igaz nem rendelkezett ekkora paraméterkkel!

1/3 : tesz veszes hinta nem rossz, de mindenképp adaptereset keresek, ha még egyáltalán meggyőzöm magam!

2012. febr. 27. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem vennék már a helyedben. Kb ekkora volt a fiam mikor eladtam a miénket. Volt, hogy előrebillent benne, mert ugye félig ülő helyzetben van, onnan már elég könnyen előre billentette magát és előbukott a hintában. És folyton ki akart mászni belőle.

Úgyhogy én eladtam és vettem egy ilyent.

[link]

Nem bántam meg, imádta a fiam, most 13 hónapos, 12 kg és 85 cm, a mai napig imádja, most már úgy állítom be neki a magasságot, hogy a lába elérje a földet, vettem hozzá hintarugót és rugózik, ugrál vele. Kiesés esélye nulla, felállni nem tud benne.

2012. febr. 27. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Én is így gondoltam....
2012. febr. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!