Érdemes-e még 5 hónapos 8 kg-os babának elektromos hintát venni, aki már inkább ülne, mint feküdne? Még nem tud ülni, de előbb fog ülni, mint átfordulni.
honnan tudod, hogy mit fog előbb csinálni?
azért az ülés elég kemény dolog, elég négykézlábra kell állni, mászni kicsit és utána ül ki. a forgással erősödne a gerince a kutyázáshoz...
csak kíváncsi vagyok!
Én nem vennék.Az én lányomnak volt 12 kilóig való, de nem volt még 7 kiló sem amikor eltettem.Pedig jó márka volt (FP), dönthető háttámlával, de mikor próbálkozott az üléssel, volt, hogy előrebillent.Nemtudom, hogy lehet-e olyat kapni, aminek 5 pontos öve van, de én mindenképpen olyat vennék a helyedben, ha venni akarsz.Vagy varrjál rá magad 1-1 hevedert a vállához, hogy ne bukjon előre.
14 hós kiscsaj anyuja
Köszönöm!
Abból merészeltem gondolni, h előbb fog ülni,h inkább ül szívesebben, mint hason fekve lenni ill háton! Súlyából kifolyólag hamar elfárad hason, meg hát lusti is. Van egy 12 éves lányom, Ő már 2 hónaposan átfordult, igaz nem rendelkezett ekkora paraméterkkel!
1/3 : tesz veszes hinta nem rossz, de mindenképp adaptereset keresek, ha még egyáltalán meggyőzöm magam!
Én nem vennék már a helyedben. Kb ekkora volt a fiam mikor eladtam a miénket. Volt, hogy előrebillent benne, mert ugye félig ülő helyzetben van, onnan már elég könnyen előre billentette magát és előbukott a hintában. És folyton ki akart mászni belőle.
Úgyhogy én eladtam és vettem egy ilyent.
Nem bántam meg, imádta a fiam, most 13 hónapos, 12 kg és 85 cm, a mai napig imádja, most már úgy állítom be neki a magasságot, hogy a lába elérje a földet, vettem hozzá hintarugót és rugózik, ugrál vele. Kiesés esélye nulla, felállni nem tud benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!