Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogy bírja az éjszakázást?

Ki hogy bírja az éjszakázást?

Figyelt kérdés

Kisfiam 4 hetes. Nappal alszik, éjszaka nem akar, kb éjféltől katasztrófa..

Nem akar aludni, sír.

1-2 órát alszom egy nap, van nagyobb gyerkőc is, nappal nem tudok aludni.

Ki hogy bírta ezt?

Mondjátok, hogy hamarosan jobb lesz🙏🏻

2023. dec. 24. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

“Elképzelésed sincs az egészről.”

De van. Együtt éltem nőveremékkel, amíg az első gyerekük 2 éves lett. Meglepődtem-e azon, hogy a kisbaba éjszakánként sír? Nem. Szar volt? Igen, de ez van, a kisbabáknak szokása sírni, a szülőknek pedig hónapokig nem aludni. Ahhoz nem kell gyerek, hogy ezzel valaki tisztában legyen…

2023. dec. 24. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
11# Tehát megerősítetted,hogy nincs. Egyáltalán a kettőt össze sem lehet hasonlítani,főleg mert látszik,hogy nem érted a kérdést sem. Nem a sírásról szól. Továbbra sem ez a te kérdésköröd,de úgy az egész téma sem.
2023. dec. 24. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

#12 “Nem akar aludni, sír.

1-2 órát alszom egy nap, van nagyobb gyerkőc is, nappal nem tudok aludni.

Ki hogy bírta ezt?”

Ennek melyik része nem a sírásról szól? XD Most vagy én nem tudok magyarul, vagy te.

2023. dec. 24. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon nehezen birtam, allando fejfajasom volt a faradtsagtol, plusz rengeteget szedultem is. Setalni nem mertem elindulni egyedul a babaval, mert olyan szinten ki voltam merulve, hogy rettegtem, hogy elajulok. Allandoan rosszul voltam, fajt a gyomrom, hanyinger, szornyu volt.

Igy telt az elso 1,5 honap, utana fokozatosan jobb lett. Amint elkezdett mar csak 2 orankent kelni ejszaka a nem alvas vagy a 20 percenkenti keles helyett, mint akit kicsereltek, ugy ereztem magam :D

4 hos koratol kezdve mar csak max 3x kel, de sokszor van mar ataludt ejszakank is, ha a csillagok jol allnak (most 8 honapos).

2023. dec. 24. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
De könyörgöm,mitől vagy ennyire nehezen érthető,hogy el nem tudod képzelni sem a helyzetet mivel soha az életben nem volt gyereked sem? Soha nem feleltél senki iránt,stb. A kérdező el van fáradva jogosan és nem gondolom,hogy a sírástól,hanem el kell látni párhuzamosan két gyermeket,akiből az egyik elég pici még. Egy gyereket sem egyszerű,nemhogy kettőt ennyi alvással hiába számított rá. Nem azon van fennakadva,hogy sír a pici,istenem...na ezért nem jo
2023. dec. 24. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Na ezért nem jó,ha idekeveredik egy gyerektelen,mert magyarázhatod neki,ha nem tudja milyen. Lemaradt. *érthető
2023. dec. 24. 19:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan 1,5 év után hallucináltam a fáradtságtól.

Van még 2 nagyobb lányom, ők 6 hetes koruktól átaludták az éjszakát, rémálmaimban sem fordult meg bennem, hogy évek múlva sem alszik. 20 percenként ordított éjjel. A főnökömnek azt ígértem visszamegyek 1 éves korában dolgozni, ahogy a nagyobbaknál is tettem, így csak 2 éves korában mentem vissza mikor lejárt a gyed, azóta is hallgatom hogy átvertem. Létezni sem bírtam a fáradtságtól segítség nélkül, nemhogy dolgozni... És a két lány után nem gondoltam, hogy a fiú ilyen keserves lesz. 2 és fél éves most, még mindig kínoz az ébredéseivel de már nem 20 percenként, viszont így is nagyon fárasztó 🥹

Szóval bármit dobhat a gép, sok erőt kívánok!

2023. dec. 25. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!