Ki hogy bírja az éjszakázást?
Kisfiam 4 hetes. Nappal alszik, éjszaka nem akar, kb éjféltől katasztrófa..
Nem akar aludni, sír.
1-2 órát alszom egy nap, van nagyobb gyerkőc is, nappal nem tudok aludni.
Ki hogy bírta ezt?
Mondjátok, hogy hamarosan jobb lesz🙏🏻
“Elképzelésed sincs az egészről.”
De van. Együtt éltem nőveremékkel, amíg az első gyerekük 2 éves lett. Meglepődtem-e azon, hogy a kisbaba éjszakánként sír? Nem. Szar volt? Igen, de ez van, a kisbabáknak szokása sírni, a szülőknek pedig hónapokig nem aludni. Ahhoz nem kell gyerek, hogy ezzel valaki tisztában legyen…
#12 “Nem akar aludni, sír.
1-2 órát alszom egy nap, van nagyobb gyerkőc is, nappal nem tudok aludni.
Ki hogy bírta ezt?”
Ennek melyik része nem a sírásról szól? XD Most vagy én nem tudok magyarul, vagy te.
Nagyon nehezen birtam, allando fejfajasom volt a faradtsagtol, plusz rengeteget szedultem is. Setalni nem mertem elindulni egyedul a babaval, mert olyan szinten ki voltam merulve, hogy rettegtem, hogy elajulok. Allandoan rosszul voltam, fajt a gyomrom, hanyinger, szornyu volt.
Igy telt az elso 1,5 honap, utana fokozatosan jobb lett. Amint elkezdett mar csak 2 orankent kelni ejszaka a nem alvas vagy a 20 percenkenti keles helyett, mint akit kicsereltek, ugy ereztem magam :D
4 hos koratol kezdve mar csak max 3x kel, de sokszor van mar ataludt ejszakank is, ha a csillagok jol allnak (most 8 honapos).
Én konkrétan 1,5 év után hallucináltam a fáradtságtól.
Van még 2 nagyobb lányom, ők 6 hetes koruktól átaludták az éjszakát, rémálmaimban sem fordult meg bennem, hogy évek múlva sem alszik. 20 percenként ordított éjjel. A főnökömnek azt ígértem visszamegyek 1 éves korában dolgozni, ahogy a nagyobbaknál is tettem, így csak 2 éves korában mentem vissza mikor lejárt a gyed, azóta is hallgatom hogy átvertem. Létezni sem bírtam a fáradtságtól segítség nélkül, nemhogy dolgozni... És a két lány után nem gondoltam, hogy a fiú ilyen keserves lesz. 2 és fél éves most, még mindig kínoz az ébredéseivel de már nem 20 percenként, viszont így is nagyon fárasztó 🥹
Szóval bármit dobhat a gép, sok erőt kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!