Újszülött mellett a háttérben megy a TV?
Mivel még sokat alszik, párommal sokat vagyunk a babával úgy hárman, hogy a háttérben megy a tv, amíg ő alszik, esetleg néha szoptataskor.
Csak beszélgetős műsor megy, esetleg halkan PS így a játék zenéje szól.
A baba mindig úgy fekszik, hogy a tv a háta mögött van.
Éjjel csend van, ez napközben fordul elő.
Nem szeretném ha sok lenne az inger neki, a beszélgetős műsor azért fér bele nálam, mert mi is rengeteget beszélgetünk mellette amíg alszik.
Mit gondoltok? Ez belefer?
Nálunk ment a tévé.
Úgy aludt a fiam mint a bunda.
Nem zavarta egyáltalán.
Most is megy.
Két éves.
Nem vagyok téve ellenes..
Nagylanyomnal is ugyanígy ment a tévé
Nem lett baja tőle.
Esténként mi is nézünk tv-t. Sőt szoptatás közben is van hogy YouTube videókat nézek.
Amikor gyerek voltam nálunk folyamatosan ment a tv, anyukám első dolga volt reggel bekapcsolni és amikor ment lefeküdni akkor kapcsolta ki. Értelmes diplomás ember lettem a tv zaja mellett is.
Inkább az a fontos hogy a gyerek ne nézze. Pontosabban hogy ne menjen más tevékenységei rovására. Ne a tv előtt üljön játék és mozgás helyett.
Az hogy a háttérben megy egy podcast amiből semmit nem ért és nem is érdekli abból nem lesz gond, abból lesz ha pl máshogy nem hajlandó enni se csak ha megy a mese a tableten...
13as fejből is lehet mesét mondani és akkor nem kell könyv ez rossz kifogás volt :)
Bluetooth fülhallgató is van a világon ha valaki ennyire nem bírja a csendet. De a tv pont a legrosszabb zaj szerintem.. Túl ingerlő még a felnőttnek is hiszen ez a célja, hogy figyelmet vonzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!