Újszülött melletti kimerültség mellett babysittert fogadni 2-3 óra alváshoz?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 21:37
2/10 anonim válasza:
Ha megteheted, és úgy érzed, szükséged van rá, akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Ha találsz rá megfelelő embert, aki elvállalja, ki tudod fizetni, akkor miért ne? El tudom képzelni hogy ha pl. egyedülálló lennék és annyira kimerült lennék, én is fogadnék.
4/10 anonim válasza:
Szerintem felesleges.
De ha te jónak látod akkor csináld
(Hiába lett volna a baby sitter én nem tudtam volna aludni,főleg hogyha hallottam volna,hogy sír a baba.biztos felkeltem volna ,és mentem volna megnézni mi a baj)
5/10 anonim válasza:
Ha nincs apa vagy nagyszülők, akkor akár lehet.
6/10 anonim válasza:
Egy kisbabával tudsz aludni,vagy már megszépültek az emlékek?emlékszem.mindig aludtam.ha ő is íhy éltem.túl :D
Ha megteheted akkor hívj valakit és pihend ki.magad
7/10 anonim válasza:
Én csináltam ilyet babysitterként. Igaz, ott 3 gyerkőc volt, de még a nagyok is kicsik voltak. Főként a nagyokkal játszottam, de mikor a kicsi jóllakott és nyugodt volt, akkor őt is ki/elvittük magunkkal és akkor anyuka tudott pihenni egy kicsit. Jó volt nézni mennyire jólesett anyukának az a pár óra, mintha kicserélték volna.
8/10 anonim válasza:
Nekem volt. Egyedülálló anyaként szültem, szükségem volt rá.n
9/10 anonim válasza:
#6 nem minden baba alszik egyben órákat.
Én tudtam aludni a kislányom mellett, de a barátnőm már nem, mert fél óránál nem alszik többet egyben a babája.
Babakocsiban és ha rajta van akkor igen, de az neki nem alvás.
10/10 anonim válasza:
Én félálomban töltöttem fél évet, mert 20-40 percenként felriadt a lányom és csak a kezemben nyugodott meg. Mire visszaaltattam, alig láttam. Semmi napirend, semmi rendszernem volt benne. Egy pont után ölni tudtam volna valakiért, aki 3 órán át ugrik helyettem és elalhatok végre. Szóval simán, kell a pihenés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!