Más is érez így vagy én vagyok ilyen rossz anya?
9 hónapos a kisfiam
Jön a foga fent,illetve egykis megfázasa is van.
Olyan nyűgös kb. 2 hete hogy néha sírni tudnék..
Számolom a perceket mikor ér haza a férjem.
Rajta kívül semmi segítségem nincs. (Anyám 50kmre lakik,anyósom mozgássérült.)
2-3x alszik nappal
Az éjszakát végig forgolódja,gyakran felsír..
Tudom hogy nagy kínja van szegénynek..kap nurofent és dentinoxot az egy picit hat
Aztán kezdődik elölről...
Az idegeim meg már tönkre vannak 😅 imádom a fiam de néha jó lenne egykis kikapcs
Ti hogy oldjátok meg?
10 vagyok. Azzal kiegészíteném, hogy én ilyenkor mindent elengedek. Örülök, hogy élünk. Nem takarítok, kaját rendelünk, kanapén tespedünk, most ez van.
Pedig így karácsony előtt rengeteg dolgom lett volna még, de teszek rá. Mi legyünk rendben, az a lényeg!
50 km szerintem nem sok. 2 naponta pár órára átugorhatna esetleg nagyszülő akár csak annyira, hogy hozzon egy fazék levest. Nehéz időszakokban ez is nagy segítség.
#11 elég gáz vagy és igénytelen.
Ja és lusta iss,aki imád dögleni,de a gyerekére fogja!
Sziasztok!:)
Nem vagy rossz anya, kérdező 🥰 termeszetes hogy fáradt vagy es eleged van időnként. Az én kisfiam 2 hónapos, szóval értem, miről beszélsz 😊 viszont nekem 5 évbe telt és több lombik beültetésbe, mire eljutottam odáig, hogy lehetett babám, így bármikor azt érzem hogy nem bírom tovább, mindig az jut eszembe hogy milyen jó hogy itt van a kisfiam 🥰🥰 higgyétek el annál rosszabb, szörnyűbb érzés nincs, mint amikor nem tudod, hogy lesz e valaha kisbabád. Szóval örüljünk hogy van kivel törődni 🥰🥰🥰 es gondolj arra, hogy ezen az időszakon is túl leszel egyszer, nem fog ez örökké tartani, ez most egy átmeneti periódus 🥰
Boldog karácsonyt mindenkinek :))
12-es, hogy te milyen egy jóindulatú díszpéldány vagy! Ja és ha már ennyire kötekszünk, akkor az is-t egy s-sel kell írni. És a vesszők után szóközt is szoktunk rakni. :)
Kedves kérdező!
Ne érezd magad rosszul, jogod van ahhoz, hogy fáradt legyél, nem lehet az ember mindig toppon. És tényleg csak ismételni tudom az előttem szólót, majd lesz ez jobb és még rosszabb is. Ez mindig változó. Kitartást és áldott karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!