Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos fiam nem forog?

7 hónapos fiam nem forog?

Figyelt kérdés
Nem forog hasról hátra, szakember látta van némi feszesség. Tornaztatni kell ezt értem de valóban használ is? Eladó babás vagyok és kissé meg vagyok ijedve
2023. dec. 17. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

De én nem mondtam azt hogy a ti hibátok.🥺Mi nálunk így fordult át a baba hogy ezt csináltuk( játékok) ezzel sem akartam arra célozni hogy a szülő a hibás mert nem foglalkozik a gyerekkel.

Én egy esetről beszéltem,ami megtörtént nálunk, ott a szülő volt a hibás és ő ezt nagyon jól tudta.Egy gyerek felül magától, ha nem ül, akkor sem kell ültetni,mert ha nem tud felülni magától, akkor az azt jelenti, hogy nem képes rá. De nem mondtam erre a felvázolt esetre nem ismervén az esetet hogy ez a szülő hibája ha nem fordul át a baba.Ez nem a szülő hibája.Egy olyan eset ahol szándékosan ültet egy babát az anyja holott a baba nem képes rá az a szülő hibája.Mindössze ennyi :)

2023. dec. 17. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Nalunk is volt problema, csak hatrol hasra forgott, vissza nem. Elkezdtunk jarni tornara, meg itthon is naponta kellett tornaztazni, kb 3 het volt es mar forgott minden iranyba (7,5 honaposan).
2023. dec. 17. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem talentelte még ki a whirlwindet.
2023. dec. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!