7 hónapos fiam nem forog?
Igen, a torna használ majd.
Egyébként mi az, hogy "eladó babás"?
Nonstop a szőnyegen van, játékokat mutogatok neki... Foglalkozom vele folyamatosan.. ennek ellenére ugyanúgy csak hátról hasra. Voltunk Dévényesnel ő mondta van feszesseg. Félek hogy nem tudom elég hatékonyan tornáztatni.
Első babást akartam írni csak átírta.
Nem is neked kellene tornáztatni főleg...
Az én fiamnak 2 hónapos korában állapították meg a feszességet, jártunk vele gyógytornára, szakember masszírozta, tornáztatta.
Persze nekem is kellett itthon csinálni vele "házi feladatot", ez főleg az elején volt szörnyű, napi 3x ordítás, sírás 😞 Mondjuk a szakemberrel is bőgött, de vele legalább csak heti 2x, velem meg heti 20x...
Túléltük, ahogy sikerült megszüntetni a letapadásokat szép lassan, úgy lett egyre vidámabb a torna is, a kisfiamnál meg gyorsan elmúlt a féloldalasság is.
(Ő egyébként semmilyen mozgásban nem volt megkésve, pl. 7 és fél hónaposan ült, mászott, 12,5 hósan elindult stb.)
Szóval ne aggódj, használ a torna, kárára pedig biztos nem fog válni, csak az a fő, hogy szakember csinálja, és neked ő tanítsa meg, hogy kell helyesen csinálni.
"Voltunk Dévényesnel ő mondta van feszesseg. Félek hogy nem tudom elég hatékonyan tornáztatni."
A dévényes nem javasolt kezelést, amit ő csinál? Furcsállom, ha amúgy megállapította a feszességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!