Dohányfüstös helyen kisbaba? Ti mit tennétek? Születésnapra vagyunk hivatalosak, ahol ketten cigiznek, bent (házigazdák). A kislány születésnapjára megyünk, pici babával! Nem szeretném a kis drága lány miatt le mondani.
Aggaszt nagyon a cigi füst! Gondolom ezzel mindenki egyet ért! Kérdésem az lenne, nyilván mi döntjük el hogy lesz, de ti mit tennétek? Szólnátok, hogy ne gyújtsanak rá? Vagy menjünk el felváltva, hogy a picit itthon hagyjuk, egy kicsit velem, majd kicsit az apukájával!?
Apukám is cigizik, a konyha helységbe bent. Megkérdezte rá gyújthat e ha ott az unoka? Mondtam, oké, de csak egyet! Aztán egésznap bűntudatom volt, és megkértem hogy erre figyeljen, ha ott vagyunk akkor ne gyújtson rá. De ő apukám, neki más megmondani. Azóta is esz az ideg hogy ne e lesz/lett baja a babának a füsttől. Lehet túl is parázom. De megkérdezhetem azt is hogy pont milyen hatásai lehetnek? Mert igazából azonkívül, hogy kurvára nem jó, nem tudom a pontos ártalmait.
Ha a saját gyerekük nem számít nekik, a tietek miatt pláne nem lesznek tekintettel.
Nem kevésbé káros a gyerekükre nézve, mint csecsemőre.
Én se mennék ilyen helyre
11# pont erre gondoltam. A szomszédunk is bent cigizik, de addig sem képes lemenni, míg az unokák nála vannak. Ha a kicsi köhög, kiküldi a folyosóra, de nem oltja el a cigit bent. A nagy egyszer mondta, hogy büdös van náluk, nem szeret ott lenni, le is lett cseszve a gyerek rendesen.
Mikor a miénk megszületett, mondta, hogy vigyük át, hadd nézzék meg... Mondtam, hogy nem viszem a cigifüstbe, ne haragudjon. Mondta, hogy túlságosan féltem, semmi baja se lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!