Ki jöhet ki házhoz ilyen indokkal? (Babaprogram)
Anyáméknál keresett ma egy vadidegen férfi név szerint, hogy "babaprogram" kapcsán keres engem. Azt is tudta, hogy év elején született a gyerekem. (Pontosabbat nem)
6 éve nem bejelentett lakcímem anyáméké, saját lakásban élünk, a gyerek kapcsán sehol nem adhattam meg az ő címüket.
Anyám ráadásul volt olyan ostoba, hogy anélkül, hogy megkérdezte volna, konkrétan miért keres, megadta a lakcímem (meg gyanítom, a telefonszámom is, bár ez tagadja).
Ezzel szemben én azt sem tudom, kicsoda micsoda ez az ember.
Itthon már hónapokkal ezelőtt kerestek pl. babakötvénnyel, de az van is a fiamnak, ahol nyilván szintén nem az ő címük van.
Nagyon idegesít, hogy azt sem tudom, mégis mi ez az egész.
Milyen sokadszorra?
A hiteles ügynél, amit írtam nem lett kiadva az adatom, hanem maga a bank, jobban mondva az általuk adategyeztetéssel megbízott cég volt kretén, hogy nem a szerződéshez megadott számomon keresett.
Én aztán nem adom meg fűnek-fának az adataim. Nem veszek részt nyereményjátékokon sem, mert azok is erről szólnak. Azt, hogy gyerekem van, még közösségi oldalról sem tudhatja senki, mert soha nem posztoltam a gyerekemről. A kórházban sem írtam volna alá semmilyen adatkezelést.
Pont emiatt zavar, honnan kerülnek ilyenek a képbe. És akkor még a szüleim megkönnyítik a dolgukat azzal, hogy megadják a valós címem.
Az egyes válaszadó által írt Promoboxra hivatkozva valóban egy Aegonos keresett meg.
Miközben a kórházban nekem senki nem adott át semmilyen boxot, se nem adtam aláírásom ehhez.
Magyarán a kórházban adták ki az adataimat, aláírtak helyettem vagy ki tudja, a promoboxot meg lenyúlták. Gyönyörű megoldás, tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!