Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki jöhet ki házhoz ilyen...

Ki jöhet ki házhoz ilyen indokkal? (Babaprogram)

Figyelt kérdés

Anyáméknál keresett ma egy vadidegen férfi név szerint, hogy "babaprogram" kapcsán keres engem. Azt is tudta, hogy év elején született a gyerekem. (Pontosabbat nem)

6 éve nem bejelentett lakcímem anyáméké, saját lakásban élünk, a gyerek kapcsán sehol nem adhattam meg az ő címüket.

Anyám ráadásul volt olyan ostoba, hogy anélkül, hogy megkérdezte volna, konkrétan miért keres, megadta a lakcímem (meg gyanítom, a telefonszámom is, bár ez tagadja).

Ezzel szemben én azt sem tudom, kicsoda micsoda ez az ember.

Itthon már hónapokkal ezelőtt kerestek pl. babakötvénnyel, de az van is a fiamnak, ahol nyilván szintén nem az ő címük van.

Nagyon idegesít, hogy azt sem tudom, mégis mi ez az egész.

2023. dec. 14. 12:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Milyen sokadszorra?

A hiteles ügynél, amit írtam nem lett kiadva az adatom, hanem maga a bank, jobban mondva az általuk adategyeztetéssel megbízott cég volt kretén, hogy nem a szerződéshez megadott számomon keresett.

Én aztán nem adom meg fűnek-fának az adataim. Nem veszek részt nyereményjátékokon sem, mert azok is erről szólnak. Azt, hogy gyerekem van, még közösségi oldalról sem tudhatja senki, mert soha nem posztoltam a gyerekemről. A kórházban sem írtam volna alá semmilyen adatkezelést.

Pont emiatt zavar, honnan kerülnek ilyenek a képbe. És akkor még a szüleim megkönnyítik a dolgukat azzal, hogy megadják a valós címem.

2023. dec. 15. 09:13
 12/12 A kérdező kommentje:

Az egyes válaszadó által írt Promoboxra hivatkozva valóban egy Aegonos keresett meg.

Miközben a kórházban nekem senki nem adott át semmilyen boxot, se nem adtam aláírásom ehhez.

Magyarán a kórházban adták ki az adataimat, aláírtak helyettem vagy ki tudja, a promoboxot meg lenyúlták. Gyönyörű megoldás, tényleg!

2023. dec. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!