Mennyire bevett szokás védőnőknél, hogy 20 perccel előtte hívnak fel, hogy jönnek házhoz??
Nálunk rendszeresen eljátszotta, hogy a ház elől hívott fel. 5-ből 3x nem voltunk otthon. Így járt. :)
Szomszédba jött olyankor újszülött babához, aztán mindig be akart nézni hozzánk is.
A mi védőnőnknél nem divat a meglepi-látogatás, terhességem alatt is egyszer vagy kétszer jött ki megbeszélt időben, és azóta is mindig úgy jön, hogy mielőtt elmegy, megbeszéljük a következőt.
Pedig lakótelepen lakunk, kb. 2 perc séta a rendelője, épp rajtunk üthetne, ha akar :)
Én egyébként örülök, hogy inkább jön, nem nekünk kell menni, télen legalább nem kellett ezért öltöztetni a babát, meg hiába közel van, nekünk mindig macera időben odaérni valahova, mindig közbejön vmi (pont elaludt a baba, indulás előtt kaka stb.) :)
Szúrópróbaszerűen bármikor megjelenhet.
Viszont a normális védőnő ezt csak a problémás családokkal teszi.
Volt már, hogy pár órával előtte szólt, de mondhattam volna nemet is rá.
Akkor pont el volt pakolva.
Tudom, hogy nem feltétlen azt nézi, hogy hú rendetlen az ebédlő asztal stb, de normális embert akkor is zavarja, ha épp kupi van, és akkor jön hozzá pont valaki.
Ezért nem szeretem ezt.
De azt is megértem, hogy pont a szúrópróba-szerű látogatásnak van értelme, hogy ne tudjon valaki felkészülni olyan, ahol olyan a helyzet amilyen.
Én ilyenkor pont "sosem vagyok otthon" 😅
Nekem ne fél órával elötte jelentkezzen már be...
Semmi probléma nálunk, mégis sokszor bepróbalkozik.
Ahol meg éhenhalt a gyerek, vagy éppen patkányok sétáltak a gyerekszobában amibek sárgaföld volt a padlója (nem cigó családok, félreértés ne essék), na oda meg ki se megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!