Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire bevett szokás védőnők...

Mennyire bevett szokás védőnőknél, hogy 20 perccel előtte hívnak fel, hogy jönnek házhoz??

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk egyetlen egyszer jött, előző nap mentünk haza a kórházból... Hatalmas felfordulás volt, mert pont költöztünk (el onnan), ő meg megjelent váratlanul a kapuban...
2023. jún. 21. 10:42
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

3 védőnőt fogyasztottunk el az évek alatt. Egyik sem jött csak jó pár héttel előtte lefixált időpontra. De mindkét terhességem alatt talán ha 2-2 alkalommal kijöttek.

Amúgy ha meg otthon vagyok tőlem jöjjön ha nincsenek vendégek vagy nem alszunk éppen.

Ha még éppen kupi van hát istenem...szerintem ez bárkinek előfordul több gyerek mellett.

2023. jún. 21. 11:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem is csinalta. Es alt pont delben ebed vagy alvas ido alatt. Mindig le kell mondanom. Utalom ezt. Elhiszem en hogy ö pont arra jar, de szana szet vagyunk, en meg nem szeretem ha ugy bejon valaki. Alvas ido alatt mrg nem sok ertelme van amugy sem.
2023. jún. 21. 11:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Még Bpn laktunk mikor egyszer rámcsörgött h itt van a szembe szomszédban. Ha most alkalmas akkor megejtené a látogatást (így nem kellett 2 nap múlva visszajönnie)

Egyszeri eset volt igazából.

Az itteni védőnő meg egyszer sem volt nálunk. Mikor az ikrek születtek akkor Covid volt, utána meg már úgy volt hogy minek 😅

2023. jún. 21. 11:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunknegyszer volt ilyen random látogatás. Az egész nappali tele volt szórva épp zoknikkal. 😅 Kiborítottam egy nagy szatyor páratlan zoknit, hátha mégis megvan a párja, kislányom meg segíteni akart, de konkrétan széthordta az egészet. Kicsit égett csak a fejem..
2023. jún. 21. 12:05
 16/22 anonim ***** válasza:

2 védőnőnk volt,egy a terhesség végéig,egy pedig azóta. 11 hónapos,de sosem jött úgy,hogy ne jelezne minimum másfél-2 hónappal előtte és ha késik 10 percet,már akkor is idetelefonál,hogy nem gond-e,és hogy nem zavar-e meg minket a napi programban így. De ő normális nagyon. A terhesség alatt aki volt nálunk az volt a trendi,hogy egyik alkalommal nekem kellett menni,másik alkalommal ő jött mindig,így felváltva. Ő egyszer nem írta fel az időpontcserét és pont cukorterhelés volt(pont azért tettük át,mert nem tudtuk hazaesek-e),aminél pont akkor estem haza,nem volt gond akkor sem,csak nem voltam jól,pont ettem volna,a tiszta ruha nem volt elrakva például,ő meg csengetett. :D Igazából időpontra jött,csak az 1 hónappal azelőtt megbeszélt időpontra,de ő ilyen szétszórt is volt mindenben. Engem nem zavart,de ő az alatt az 5-10 perc alatt is végig mondta,hogy mennyire sajnálja,6x elnézést kért kb.

Komolyan hihetetlen amiket olvasok,hogy milyenek vannak. :\ Miért kell frusztrálni az anyákat komolyan. Egyébként nem jelentkezett előre,nem vagy otthon és kész. Nem vagy köteles otthon ülni hát ha jön...

2023. jún. 21. 12:07
 17/22 anonim ***** válasza:
34%

néha kell menjen bejelentetlenül, különben csak a puccbavágott lakást és a vigyázban álló gyerekkel látná, nem a sima hétköznapokat.

A rendszert szidni tudjátok, de támogatni a normális működését nem. Ha mindenhova előre be kellene jelentkezni, még ennyi baj sem derülne ki, mint most amennyit sikerül elcsípni...

2023. jún. 21. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
17#-es. Ja,csak az elég érdekes,hogy ez mindig a normális családoknál fordul elő,ahol meg verik a gyereket,stb. ott egy védőnői látogatás sem történik,még bejelentett sem. Én ezért szidom a rendszert... Igen mondjuk kellene 1 bejelentés nélküli,de akkor mindenkinél! Nem az,hogy rászáll unalomból az egyikre,a másik helyen meg kékre zöldre verik a gyereket,arról fingja nincs. Puccbavágott lakás egyébként meg,ugyanannyit takarítok ha jön,mintha a mamák jönnének,vagy éppen ha senki sem... Az,hogy nincs elpakolva valami,vagy a gyerekjáték szanaszét mert pont játék volt/van,engem nem hat meg,nem a minisztert várom. Komolyan van aki nekiáll nagy takarítani?Ablakpucolás,ilyenek? Jöhet bejelentés nélkül tőlem,de vállalja,hogy pl. nem vagy otthon,vagy bikinibe járkálok,esetleg a zuhany alatt vagyok és onnan mászok elő,vagy a férjemmel összebújunk a gyerek alvásidejében,ha szabin van. :D Lehet jönni persze hívatlanul. 16# voltam.
2023. jún. 21. 14:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18, igen, te ilyen vagy, nem vitatom, de ezt ő nem tudhatja addig, míg meg nem jelenik 1-2x bejelentés nélkül. Én se szerettem ha úgy jön, pláne, hogy szakmabeli vagyok (nem védőnő), de megértem. És igen, nálam is állt hegyekben a vasalnivaló, és hiába tudom, hogy nem azt nézi, de engem is zavart.

"ott egy védőnői látogatás sem történik,még bejelentett sem." ezt sosem értem, hogy honnan veszitek. Az igazán gázos családokhoz általában nem abban a körben megy, mikor a "normálisakhoz", hanem máskor, amikor van vele valaki, lehetőség szerint még egy hivatali személy - családsegítő, esetmenedzser - hogy legyen tanúja arra, amit esetleg tapasztal. Max ezért nem látod, hogy utánad bemegy a 3. szomszédhoz, ahol verik a gyereket....

2023. jún. 21. 14:52
 20/22 anonim ***** válasza:
19# Én ezt onnan veszem,hogy láttam már el súlyosan bántalmazott 3-4 hónapos babát,akit jobbra-balra vertek,több csontja eltört és a bántalmazása nem akkor kezdődött. Olyan problémás családtól,ahol már az előző gyermeket is kiemelték több évnyi problémák után,az újabb picinél pedig tojtak rá,idáig fajult a dolog. Olyan emberektől akikről egy laikus is látja,hogy gázosak... ehhez még random látogatás sem kell. Úgyhogy nem,nem volt se látogatás,se semmi,gondolom mert apuka nehezebb eset volt ott azért. Én kedvelem a miénket,de én se szeretem hogy jön,főleg hogy mivel eü-s vagyok és több éves tapasztalatom van gyerekkel,így konkrétan szó szerint semmi tanácsot nem kaptam,nem kellett,tehát felesleges kör,megkérdezi hogy vagyok,mit hogy szoktam csinálni,hogy látom,ezt majd hogy tervezem,ilyenek,leírja és kész,de jól van,kibírjuk. 18# vagyok.
2023. jún. 21. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!