Mennyire bevett szokás védőnőknél, hogy 20 perccel előtte hívnak fel, hogy jönnek házhoz??
3 védőnőt fogyasztottunk el az évek alatt. Egyik sem jött csak jó pár héttel előtte lefixált időpontra. De mindkét terhességem alatt talán ha 2-2 alkalommal kijöttek.
Amúgy ha meg otthon vagyok tőlem jöjjön ha nincsenek vendégek vagy nem alszunk éppen.
Ha még éppen kupi van hát istenem...szerintem ez bárkinek előfordul több gyerek mellett.
Még Bpn laktunk mikor egyszer rámcsörgött h itt van a szembe szomszédban. Ha most alkalmas akkor megejtené a látogatást (így nem kellett 2 nap múlva visszajönnie)
Egyszeri eset volt igazából.
Az itteni védőnő meg egyszer sem volt nálunk. Mikor az ikrek születtek akkor Covid volt, utána meg már úgy volt hogy minek 😅
2 védőnőnk volt,egy a terhesség végéig,egy pedig azóta. 11 hónapos,de sosem jött úgy,hogy ne jelezne minimum másfél-2 hónappal előtte és ha késik 10 percet,már akkor is idetelefonál,hogy nem gond-e,és hogy nem zavar-e meg minket a napi programban így. De ő normális nagyon. A terhesség alatt aki volt nálunk az volt a trendi,hogy egyik alkalommal nekem kellett menni,másik alkalommal ő jött mindig,így felváltva. Ő egyszer nem írta fel az időpontcserét és pont cukorterhelés volt(pont azért tettük át,mert nem tudtuk hazaesek-e),aminél pont akkor estem haza,nem volt gond akkor sem,csak nem voltam jól,pont ettem volna,a tiszta ruha nem volt elrakva például,ő meg csengetett. :D Igazából időpontra jött,csak az 1 hónappal azelőtt megbeszélt időpontra,de ő ilyen szétszórt is volt mindenben. Engem nem zavart,de ő az alatt az 5-10 perc alatt is végig mondta,hogy mennyire sajnálja,6x elnézést kért kb.
Komolyan hihetetlen amiket olvasok,hogy milyenek vannak. :\ Miért kell frusztrálni az anyákat komolyan. Egyébként nem jelentkezett előre,nem vagy otthon és kész. Nem vagy köteles otthon ülni hát ha jön...
néha kell menjen bejelentetlenül, különben csak a puccbavágott lakást és a vigyázban álló gyerekkel látná, nem a sima hétköznapokat.
A rendszert szidni tudjátok, de támogatni a normális működését nem. Ha mindenhova előre be kellene jelentkezni, még ennyi baj sem derülne ki, mint most amennyit sikerül elcsípni...
18, igen, te ilyen vagy, nem vitatom, de ezt ő nem tudhatja addig, míg meg nem jelenik 1-2x bejelentés nélkül. Én se szerettem ha úgy jön, pláne, hogy szakmabeli vagyok (nem védőnő), de megértem. És igen, nálam is állt hegyekben a vasalnivaló, és hiába tudom, hogy nem azt nézi, de engem is zavart.
"ott egy védőnői látogatás sem történik,még bejelentett sem." ezt sosem értem, hogy honnan veszitek. Az igazán gázos családokhoz általában nem abban a körben megy, mikor a "normálisakhoz", hanem máskor, amikor van vele valaki, lehetőség szerint még egy hivatali személy - családsegítő, esetmenedzser - hogy legyen tanúja arra, amit esetleg tapasztal. Max ezért nem látod, hogy utánad bemegy a 3. szomszédhoz, ahol verik a gyereket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!