A babátok mikor szokott át a cumisüvegről a csőrös
itatóra?
Kisfiam 18 hónapos lesz,de még mindig cumisüvegből iszik.
Én is többféle csőrös poharat vettem,de egyiket sem fogadta el.Ami pedig egy ideig kellett,azt is "2" perc alatt szétrágta.
Most már inkább pohárból próbálom itatgatni,hátha sikerül.
2010. okt. 21. 14:30
amikor itthon voltunk akkor tettem el az összes cumit és kicseréltem a cumit csörre- avent-
ő is félrenyelt meg leitta magát de átöltöztettem v. előkét kötöttem a nyakába.
egy két hét és ügyesedett sokat úgyhogy akkor már sétához is csörös itatót vittünk először kicsit töltöttem hogy meg tudja emelni utánna már a teljes 260ml-es üveget.
félévesen még nem ment 8 hós volt amikor kezdte és 11 hósan már a 260 milisből is szépen ivott.
2010. okt. 21. 14:31
3/11 A kérdező kommentje:
:)
Már csináltam én is azt hogy mindent csak csőrösből próbáltam neki adni, de akkor képes nem inni vagy enni csak abból ne...már meglátja és húzza el a fejét..inkább nem kényszerítem akkor..
Szia! Nekem 14hósom van! Jó ideje van itató pohara.Hol abból ivott hol cumis üvegből!De 1 jó hónapja én is eldöntöttem hogy akkor NO cumisüveg.Csak a reggeli tejet issza cumisüvegből..Hát ja nem egészen így van!Az első itató pohár 1hétig tartott nagyon tetszett neki de szétrágta ! Vettem másikat aminek keményebb a csőre.Na azt megvettem reggel és estére szétrágta:(!Mérgemben oda adtam a cumisüveget! Most mindkettőből iszik cumisüvegből is itatóból is. Ma pl:nem akart cumisüvegből inni:)csak az itatójából. Neki is néha-néha a nyakába megy de félre nyelni nem szokott!Lassú folyásúra tettem az itatóját és nem ömlik a víz!
2010. okt. 21. 14:37
Én 5-6 hónaposan kezdtem el tanítani csőrös pohárból inni, nem a szilikonos fajta, hanem a kemény műanyag. Nagyon hamar rájött, hogy mire való. Azóta az innivalót csőrös pohárból kapja, csak a tápszert cumisüvegből (10 hónapos).
2010. okt. 21. 17:41
Kislányom 6 hónapos volt, amikor feltettem neki a csőrt a Nukos üvegre. (Lehet kapni ülön csőrt, így nagyon praktikus) Egyből tudta mire való és azóta is gond nélkül iszik belőle. Csak a reggeli és esti tápszer van cumisüvegből.
2010. okt. 21. 20:45
a fiam egyáltalán nem fogadta el a cumisüveget.Olyan 9-10 hónapos koráig csak az anyatejet fogadta el folyadéknak, max. pohárból tudtam megitatni.Aztán kapott csőröset,és azóta abból iszik.Közben elválasztottam 11 hónaposan,így a tejitalt is csőrösből issza.Nekünk a tejnek a mam vált be,napközben nubyból iszik.
2010. okt. 23. 10:56
2010. okt. 23. 12:29
Valamikor 6 hónapos kora körül vettem szilikonos fejű csöpögésmentes Nuby csőröst, és azzal azonnal tudta, mit kell csinálni. Kaptunk kemény fejűt is, de azt nem fogadja el. Reggeli-esti tejitalt még cumisüvegből kapja, mert ha másból adom neki, akkor sokkal hamarabb megissza, és kibukja sajnos. (1 éves múlt)
2010. okt. 23. 12:34
10/11 A kérdező kommentje:
ne már...:(:( az én babám ilyen béna csak??
Kapcsolódó kérdések: