Kinek hogy tetszik a Kira név? Mi megfy még hozzá?
Figyelt kérdés
A családnév az Kovács2010. okt. 21. 09:40
11/18 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is Kovács Kira lett volna. A 18 hetes uh-n még kislány volt...24 hetesen meg már a fiú neveken kell gondolkodnom.....szerintem gyönyörű....:-D
12/18 anonim válasza:
Szép a Kovács Kira. Szerintem nem kíván mellé még egy nevet.
13/18 anonim válasza:
Szerintem szép.De y-al biztosan nem engedik anyakönyvezni.Az én kislányom Kitti,de mi is szerettük volna y-al de nem engedték,mert azt mondták ,hogy mo-n ahogy ejtjük a neveket úgy írjuk.De próbáld meg hátha sikerül.
15/18 anonim válasza:
Nekem a Kiara is nagyon tetszik,de a Kira is szép.
16/18 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép, lehet anyakönyvezni hosszú és rövid i-vel is. Ha szeretnél választhatsz hozzá második nevet, talán azért célszerű, mert a Kovács vezetéknév nagyon gyakori, és a Kíra, Kira nevet is egyre többen adják. Tetszett a már javasolt Kovács Kíra Hanna, Kovács Kira Rebeka is. Esetleg: Kovács Kíra Hella, Kovács Kira Flóra, ha valami különlegeset szeretnél.
17/18 anonim válasza:
Én Sajti Kíra Viktória vagyok. :) Viszont nem szeretem a nevem. x D
18/18 anonim válasza:
Gondolom, neked már késő ez a válasz, de hátha másnak még jó lesz valamikor :D Én Kovács Kíra Diána vagyok, szóval szerintem a Diána is illik hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!