Melyik név legyen??
Szofi
(nem Szófia)
Zorka
( nem Zora)
Hédi
(nem Hedvig)
Ezek a nevek tetszenek nekünk de a döntés nehéz.
Olyan választ nem szeretnénk hogy egyik sem.
Válaszokat előre köszönjük 😊🌷
A kérdésednek nincs értelme, lehet neked van.
A helyzet az, hogy nem nekünk idegeneknek kell eldönteni, hogy melyik név legyen, hiába teszel fel ide szavazást. Akármelyik név is lesz a gyerekedé ne azért add neki mert a legtöbb embernek azt mondja hanem azért mert neked és a párodnak az tetszik.
Egyik se tetszik, más, nem becenév nincs véletlen?
Ha csak ezek a nevek lennének a földön, akkor Zorka, de a vezetéknevetekkel nem hangzik jól, a Szofitól meg a Héditől a hideg futkos a házamon. Szófia még egy fokkal jobb lenne, ha az is játszana, azt választanám egyértelműen.
Gondolja arra hogy a cuki picibaba kb 6 évig lesz cuki pici, az élete többi részégben már nagy/felnőtt, ahol nem túl komoly egy becenév.
A Borók Zorka nagyon nem jó, hangzasra sem, és rosszul is tagolható.
A Borók Szofi mintha Boró Xofi lenne, emellett én irtózom a Szofi/Szafi nevektől.
A Hédi nevet viszont szeretem és a Borók Hédi jól is hangzik, érthető is. Nekem nem kérdés, hogy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!