Zsíros bőrre való pattanás elleni "csodaszerek",ismertek ilyet? Melyiket próbáljam ki? (Linkek a leírásban) A többi információt lent találjátok.
Szóval az a baj a bőrömmel,hogy elég zsíros,és nem nagyon,de pattanásos is...A homlokom...
Próbáltam a REVOX-ot,AKNESOLT+Gyógyszertárban ajánlották az Alksebort,de sajnos az nem jó,mert nem is pattanásra való,hanem Seborrheára...
Köszönöm szépen mindenkinek,aki tud segíteni,és elolvassa :)
Már kétségbe vagyok esve,hogy melyik terméket "válasszam,ami gyógyszertárban is kapható),és nem kerül sokba...
Lényeg az,hogy újra szép legyen a bőröm,és olyan krémeket várok,amik nem roncsolják a bőröm,de a pattanásokra hatnak :)
Sajnos olvastam,hogy némelyik krém eszméletlenül szárít,szóval tanácstalan vagyok...
Olyat ne vegyél, amiben van alkohol. Attól idővel csak zsírosabb lesz a bőröd.
Mindenkinek más válik be. Olyan terméket vegyél, amit gyógyszertárban lehet kapni.
(ezeket a netről olcsóbban meg tudod rendelni).
Nem tudom mennyire pattanásos az arcod, de ha nagyon, a bőrgyógyászhoz is tud ajánlani valamit.
2-es vagyok. Akkor próbáld ki a laroche posay posay effeclar termékcsalád lemosóját és arckrémjét.
Kis tubus, de sokáig elég.
Én az ekozmetikumok-on szoktam rendelni.
De nagyon jó a dm-ből a balea med arclemosó is.
Ha kijön valahol egy csúnyább pattanás, arra szoktam receptes gyulladáscsökkentőt kenni,és így szépen gyógyul.
Ez nem pattanásra való,de megnéztem az árakat,én ezt a krémet Seborrheára használtam még annó...Nagyon jó kis krém,de az ára borzalom...:( :O
Most Seborrheára Bepanthen Sensidermet használok,az nagyon jó,és sokkal olcsóbb is...
Sajnos a Notino nem valami jó webáruház,igaz vannak jó termékeik,de nálam volt olyan is,hogy átvertek,nem kicsit...Azért nem rendelek tőlük semmit...
Itt találod a régi krémet,nagyon jó volt,kb 4000 Ft volt,mert innen rendeltem,most meg az ára hihetetlen...
Nem tudom,hogy mit akarnak még elérni ezekkel az áremelésekkel...
Igen,én is jókat olvastam az Akneroxidról :)
Már van is itthon,csak én holnap délelőtt "kenem fel",a homlokomra,ahol a pattanások vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!