Hivtatok mar az ingyenes nevelesi tanacsadot es milyen ugyben, segitettek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 21:26
1/2 anonim válasza:
én nem is tudtam, hogy van ilyen.
2/2 anonim válasza:
Én sokszor ecseteltem problémáimat a védőnőnek, ami az én problémám, hogy kicsit el vagyok fáradva a két gyerek mellett, zavar, hogy minden nap ugyanolyan, nagylányom (28 hós) csinál "furcsaságokat", pl ordít egész nap, rágja a kezét, volt időszak, hogy bepisilt, nem jól alszik, a kicsi 7 hós, és néha sok...
Ő ajánlott egy gyerekpszichológust, elmentem, nagyon aranyos volt, meghallgatott, próbálts egíteni, de végül egy felnőtt orvoshoz irányított, mert hogy nem a gyerekekkel van a konkrét gond, csak ők generálják a gondot.
A szomszédom 8 éves fiával járt sokáig nevelési tanácsadóba, a fiú nem beszél senkivel. Ha idegent lát, meg sem szólal. A mozgása is furcsa, alig eszik, és rossz alvó. Sokáig jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!