Miért nyugtalan a cicin?
Figyelt kérdés
Mostanában napközbeni evésnél nyugtalankodik, feszeng, van hogy sír is.
Ha felállok vele akkor nyugodt. Azért nem szeretném ha ezt megszokná. Igaz hogy még csak 3hónapos (6kiló), de elég kényelmetlen szoptatni.
2009. jan. 3. 11:46
1/7 anonim 

válasza:

Valami kényelmetlen neki ezek szerint. meg kell találni a helyes pózt neki. Szoptatós párnát próbáltad már? A mienk nagyon szereti. Eleget eszik? Mert az is okozhatja a nyugtalanságát.
2/7 A kérdező kommentje:
Mindegy hogy milyen póz. Ha épp ez van akkor a fejemre is állhatok.
Egyedül ha felállok és sétálok vele, esetleg még rázogatom a popóját akkor kezd el enni. Legtöbbször utána már letudok ülni.
Van lég tejem. Vagy mire gondolsz az evéssel kapcsolatban?
Próbáltam már korábban mellre tenni mint szól és probáltam már az időt is húzni, hátha nagyon éhesen nem "kényeskedik".
2009. jan. 3. 13:06
3/7 anonim 

válasza:

Lehet hogy kezd fájni az inye, előfordul hogy ilyen hamar elkezd nőni a fogacskája.
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem vagy sok levegőt nyelt vagy fáj a hasa.Mi is így voltunk ilyen idősen.Nekünk az infacol segített büfizni a Grip Water nevű gyógyvíz pedig a szeleket hajtotta ki belőle.Egyébként az én fiam sem evett addig tovább, amíg ez a két dolog bántotta.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem a hasa. Az ismerjük már hogy milyen. Infacolt is használtunk néhány hetesen. Azzal már nincsen gond szerencsére.
2009. jan. 3. 13:46
7/7 anonim 

válasza:

Az én babám is hasonlóan viselkedik. Már négy hónapos és van, hogy annyira felhúzza magát, hogy nem is eszik. Azt mondják van ilyen. Lényeg hogy, mindíg csak pár napig tart a kritikus időszak, aztán rendbejön. Szerintem ne szoktasd rá semmi olyanra amit késöbb nem tudsz neki megadni: ne állj fel vele szoptatás közben.Kitartás, majd változik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!