Hogyan mossátok babátok első fogait?

Én célzottan nem mosom neki. De van fogkeféje és minden reggel meg este együtt mossuk a fogunkat.
A lábam a kád szélén, ő ül a térdemen, és boldogan rágcsálja, dugdossa a fogkefét a szájába.
Közben nézi amit csinálok, néz minket a tükörben, néz engem élőben.

Ujjra húzhatóval, amit a fogkrémhez adnak (Nenedent). Egy kisebb borsószemnyit rányomok, előtte csapvízzel átmosom, és úgy. Sterilizálni tök felesleges szerintem, az én fiam már hónapok óta mászik a padlón, ami nem steril. 🙂
Szereti a fogmosást, mert a védőnőnk tanácsára, születése óta fürdéskor át volt törölve a fogínye vizes textilpelussal (segít a szájpenész ellen), így megszokta, hogy matatva van a szájában.

Ujjra húzható és sima fogkefe is van. Baba fogkrém. Rizsszemnyit teszek rá, bevizezem csapvizzel és mehet a fogmosás. A felső 4et szépen engedi, az alsó 3at nem nagyon.
Az ölemben fogom. 8hós.

Sima fogkefe, babafogkrem, kicsit athuzogatod rajta.
Sterilizalni nem kell, a szaja sem steril, babaviz sem kell, vagy a furdovizbol meg soha egy csepp viz nem ment a szajaba?
Gyerekek millioi jarnak babauszasra 8 hetes kortol ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!