Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Szerintetek lenne...

Anyukák! Szerintetek lenne kereslet gyerekszobába tehető falvédőre?

Figyelt kérdés
NEM hirdetni akarom magam, csak kiváncsi vagyok hogy másoknak mi a véleménye erről. Úgymond igényfelmérés. remélem ezért nem törlik a kérdésem.
2010. okt. 20. 17:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem
2010. okt. 20. 17:36
 2/18 anonim ***** válasza:
én magam készíteném el, de alapvetően volna. ha vki nem ér rá, vagy nincs eszköze, kézügyessége, akkor annak is lehet.
2010. okt. 20. 17:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. nagyon lenne rá igényem. Exxtra béna vagyok kézügyesség terén viszont olyan jó elképzeléseim lennének falvédő tekintetében. Jelenleg egy két helyen találtam csak 70x140est (ami ugye leve kicsi már egy nomrál méretű ágyhoz) és horror áron (13-14 ezer ft.)

szóval szerintem IGEN.

2010. okt. 20. 17:37
 4/18 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem az attól függ, hogy milyen. Nem tudsz esetleg képet belinkelni róla?
2010. okt. 20. 17:52
 5/18 A kérdező kommentje:
még nincsen kész a falvédő, mert eddig kérésre varrtam csak. Azokat meg nem szívesen linkelném be, nem akarom h töröljék ezt a kérdésemet is.
2010. okt. 20. 18:00
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem is lenne az tuti.A bátyám gyerkőcei a mama összes falvédőit elvitték, mert nekik kellett a szobáikba.Jó ötlet lenne ajándéknak is.Amúgy annyira drága minden, ami egy kicsit is szép, és gyerekszobába való.

Az ember már alig tudja kitalálni mi lenne hasznos egy gyereknek.(A Disney-s ágyneműknek is örültek.)

Privát kép ha kész lesz az első?

2010. okt. 20. 20:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt, és el is tudtam volna készíteni, de inkább megvettem készen a teszveszen. Az is házilag készített volt, csak én nem akartam vele "szórakozni" kicsi volt még a babám.
2010. okt. 20. 21:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is most készülök venni, mert van ugyan elképzelésem, de időm nincs.
2010. okt. 20. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne. Tudsz küldeni képeket?
2010. okt. 20. 22:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Mostanság mindent el lehet adni, tehát nyilván erre is lenne kereslet.
2010. okt. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!