12 es fel honapos kisgyerkoceitek megsimogatnak mar maguktol titeket?
Figyelt kérdés
Illetve puszit maguktol odamennek es adnak vagy mondjatok pl, hogy adsz anyanak egy puszit es ugy ad ?2023. nov. 21. 23:47
1/8 anonim válasza:
Az én kisfiam 13 hónaposan indult el magától (felállással együtt), szóval előtte nem is tudott volna odajönni hozzám magától ölelgetni/puszilgatni 🙂
Nem sokkal utána már többször volt olyan, hogy ettem az asztalnál ülve, odatotyogott hozzám és hátulról megsimogatott, hozzám bújt 😊
Már 14 hónapos elmúlt, puszit még mindig nem ad, csak ha kérem 🙂
2/8 A kérdező kommentje:
Deeee cuki lehet, hogy megsimogat es odabujik☺️
2023. nov. 22. 00:57
3/8 anonim válasza:
Most lesz 16 hónapos a lányom. 13 hónaposan kezdett ő is járni. 14 hónapos kora óta jön puszira, ölelésre. Magától kezdte el ( tőlem sok puszit kap) , de azóta van, hogy kérek is 1-2 darabot nap közben 😃
4/8 anonim válasza:
Még jó.Ezeket már előbb csinálta!
5/8 anonim válasza:
Másfél évesen kezdett ölelgetni, 2 évesen puszilni.
6/8 A kérdező kommentje:
#4es a tobbi valasz alapjan nem ugy tunik, hogy ez a “meg jó, mar elobb” kategoria!!! Vagyis gondolom akkor itt ennel a kerdesnel te leszel akinek a gyereke mar 9honaposan mindent csinalt es beszel is😂
Tobbieknek koszonom a valaszokat☺️
2023. nov. 22. 09:26
7/8 anonim válasza:
Majd pont idegeneknek fogom ecsetelni 😅😅😅Nem fogom azt írni h.3 évesen csinálta,ha előbb .Ha ez nem tetszik,pint le....rom !🤡
8/8 A kérdező kommentje:
Senki nem irta, h ird azt, h 3 evesen csinalta, de ez a nagyzolos lenezos valasz, h “még joo” nem azt kerdeztem 12,5honapos gyereked felul-e mar bmeg…kb arra lenne az a valasz, hogy meg jo nem erre🤦🏼♀️🤡
2023. nov. 22. 16:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!