1 év körüli babátoknak van olyan játéka, amivel huzamosabb ideig egyedül eljátszik? És ha igen, mi az?
Konkrét játékokra gondolok, ha vki tud ilyet írni, nem pedig távirányító, mobiltelefon stb.
Köszönöm.
Az én babám leginkább labdázik.A többi játékával alig pár percig van el, de sajna sok játékát inkább dobálja (kockát, poharakat) :-(
Régebben elvolt pár percig az egymásba rakható poharakkal, de csak ha ott voltam mellette és segítettem neki.
Nem igazán van el egyedül, asszem túl sokat foglalkoztam vele... lám igaz, hogy jóból is megárt a sok! :-(
Szia!
A tanuló kutyust és a bébitaxit tudom ajánlani. De a taxiból olyat, amin vannak gombok, amiket lehet nyomkodni, így zenél stb.
Nalunk a szines ruhacsipeszekkel legalabb fel orat rakosgatja ki-be a dobozbol,de az eddigi osszes Fisher Price jatekkal nagyon sokat jatszott es jatszik most is.Ami viszont mindent felulmul az a zipzar vagy barmilyen patent.
15honapos kislany anyukaja
van egy cipősdoboz a szobájában, régebben többször mutattam, hogy kell kinyitni, most már simán megy neki :)
naponta 2x-3x teszek bele játékokat, mindig mást. pl. cumi, plüss maci, csörgő, labda, kisautó, popitörlő, kisvödör.
na ezzel elvan, kinyitja, kipakolja, pár perc után megyek visszadobálok mindent, ő meg kezdi elölről :)
mekiben most volt olyan labda a h.m. menühöz amit ha eldob hangokat ad ki :) azzal is 5-10 percig elvan.
úgy vettem észre akkor kötik le a játékai ha mindent elpakolok, csak 3-4 játékot hagyok elöl.
Ha a labdákat szereti,akkor Lufi!
Lányom,fiam is imádja. Hatalmasat kacarásznak amikor ide oda repül,ahogy dobáljk,ütik.
Vagy van ilyen ladbda csomag 50-100db pici labda van benne.
9 hós kislányom általában nagyon jól és hosszú ideig el van egyedül. Ha fekszem mellette a szőnyegen, akkor is rövid ideig játszunk együtt,aztán ő "felfedez", neki csak az kell,hogy a közelébe legyek.
A klasszikus játékok nem nagyon érdeklik, kivéve a kemény kinyithatós gyerekkönyveket. (Meg mindenféle könyvet, figyelnem is kell ám a könyvespolcomra,mert pakol a drága!)
A lavór az egyik kedvenc játéka, azzal együtt is játszunk, kukucsolunk, majd belepakolok, ő kipakol, belemászik, fekve a fejére húzza és úgy beszélget.
De egy műanyag tányérral vagy üres ásványvizes üveggel jobban elvan mint egy játékmackóval.
Mi az a tanuló kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!