22 hónapos gyermeked tejet vagy tápszert kap?
Kedves Kérdező, látom, hogy közben kérdeztél.
Az én Babám 2 éves, még tápszert kap, nagyon szereti. Most úgy gondolom, hogy majd 3 éves kora körül, lassan átállunk a tejre, HA "beleegyezik" a Kicsikém. A családunkban több olyan baba is volt, aki imádta a tápszert, és nem kért helyette tehéntejet, én sem fogom erőltetni. Majd ha oviba kerül, ott úgy is megváltozik a helyzet, valószinüleg hatással lesz rá a közösség az evés terén is, de addig adom neki a tápszert, amig szivesen issza. Az egyik előző válaszolóval meg egyetértek, ha nem kér tejet a baba, semmi baja nem lesz tőle, tejfehérje van bőven a túróban, tejfölben, joghurtban is.
tejet, annál is inkább mivel az oviban kapnak kakaót, karamellt, tejtermékeket és hozzá kell szoknia a nagy mennyiségű fehérjebevitelhez. Mert az oviban ha nincs hozzá szoktatva, akkor kiüti rendesen és jönnek az allergiák.
Ugyanígy a csapvíz is. Jó addig még van egy kis idő, de én fokozatosan szoktattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!