Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22 hónapos gyermeked tejet...

22 hónapos gyermeked tejet vagy tápszert kap?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
26 hónapos és éjjel csak a gyerekitalt issza meg. Tejet még nem adok neki. Én például soha nem szerettem a tejet.
2010. okt. 21. 13:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
kb. 1 hete kap csak tejet. Előtte az esti tápszer volt, a reggeli tej, mikor elfogyott a tápszer már nem vettem többet.
2010. okt. 21. 13:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
14,20 vagyok. Semmit nem adok helyette így konkrétan. Ami tejterméket megeszik az a Túró Rudi, tejszelet, Pingui, joghurtok, tejföl. Állítólag ha valaki nem fogyaszt tejet annak a hüvelyesekkel pótolni lehet a fehérjebevitelt. Nem nagyon pörgök rajta, mivel már azt is hallottam, hogy a tehéntej emberi fogyasztásra nem igazán való, mert nem tudjuk megemészteni. Nekem is van, hogy hetek telnek úgy el hogy nem iszom tejet.
2010. okt. 21. 14:04
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, látom, hogy közben kérdeztél.

Az én Babám 2 éves, még tápszert kap, nagyon szereti. Most úgy gondolom, hogy majd 3 éves kora körül, lassan átállunk a tejre, HA "beleegyezik" a Kicsikém. A családunkban több olyan baba is volt, aki imádta a tápszert, és nem kért helyette tehéntejet, én sem fogom erőltetni. Majd ha oviba kerül, ott úgy is megváltozik a helyzet, valószinüleg hatással lesz rá a közösség az evés terén is, de addig adom neki a tápszert, amig szivesen issza. Az egyik előző válaszolóval meg egyetértek, ha nem kér tejet a baba, semmi baja nem lesz tőle, tejfehérje van bőven a túróban, tejfölben, joghurtban is.

2010. okt. 22. 11:41
 25/26 anonim ***** válasza:
tápszert kap 18 hós korától, előtte anyatejet. allergiára hajlamos, úgyhogy még 2 éves korági biztosan HA-s tápszert kap tej helyett, aztán majd meglátjuk, hogy viseli a tejet.
2010. okt. 23. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:

tejet, annál is inkább mivel az oviban kapnak kakaót, karamellt, tejtermékeket és hozzá kell szoknia a nagy mennyiségű fehérjebevitelhez. Mert az oviban ha nincs hozzá szoktatva, akkor kiüti rendesen és jönnek az allergiák.

Ugyanígy a csapvíz is. Jó addig még van egy kis idő, de én fokozatosan szoktattam.

2010. okt. 23. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!