Pozitív lett szalmonellára kisfiam székletmintája. Holnap az ANTSZ-nél van jelenésem mire számítsak?
Az a vicces, hogy mindez két hete történt, halvány fogalmam sincs mit kajáztunk akkor.
Nem tartották bent. Bevittem ügyeletre hajnali 4.30kor 39,7popsiban mért lázzal, és szinte én lettem megdorgálva minek vittem be. Nem kapott semmit akkor. vicc hogy lázkúpot írtak fel a hasmenése ellenére.
Nem értem az egészet, csak bébiételt, tápszert,bébipapit, és az általam főzött főzeléket kap. Nagyon ritkán tőlünk kunyerál pár falatot. Csirkemellet azt adtam neki, de fogalmam sincs hogy mikor, nem vezetem otthon.
És akkor majd kijönnek kis fülpiszkákkal végigkotorásszák a lakást?
Csak nem. Szerintem inkább arra lehetnek kíváncsiak -persze ezt csak gondolom- hogy ha pl tudod, hogy XY bébi ételte adsz neki, mást nem adtál, akkor azt megvizsgálhatnák.
Vagy ha tudod, hogy a tescoban vásárolsz mindig húst és ebből adsz neki is...
Biztos nem a lakásotokat vizsgálját át. :)
Így van. Kiváncsiak, hogy hol vetted azt, amit megevett, miket evett stb... hogy esetleges tömeges fertőzésre lehet-e számítani.
Nálunk anyukám volt szalmonellás még régebben. Megjött a tenyésztés eredménye, kapott rá gyógyszert és ennyi. Időnként le kellett adnia székletmintát, hogy tudják, elmúlott e már a baci. Házhoz senki nem jött. Nem voltunk karanténban sem.
De a gyógyulás lassan ment. Rengeteget fogyott, sokáig, napokig-hetekig fájt még a hasa olyan szinten, hogy ha a ruha hozzáért, már az is fájt neki. Pedig ő csak 1 napig volt rosszul.
Jobbulást nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!