Mennyi idősen lehet adni gombapörköltet adni a gyerekeknek? 20 hónapos a fiam. Még nem kapott eddig!
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 08:02
1/7 anonim válasza:
Elvileg 2 éves kor után ajánlott, mert a legnehezebben emészthető étel.
2/7 anonim válasza:
Elvileg 2 év után ajánlják, de az én lányom is evett már ennyi idősen gombát. Ha egyébként mindent jól eszik már és nincs gond, szerintem adhatsz gombát. (Vacsorára inkább ne)
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg egyszer, de szerintem se vacsira, mert valóban az egyik legnehezebben emészthető étel. Ha nincs semmi baja tőle, akkor meg mehet bármikor szerintem.
4/7 anonim válasza:
Szia! én már másfél évesen adtam. Bár először egy kicsit kapott, aztán vártam 3 órát. Nem lett semmi baja így adtam neki bátran. A tehéntejet is kapta már 10 hónaposan. Amúgy az én lányomnak mindig az kell, amit én eszek. Így azt adok neki.
5/7 Bari Zoltán válasza:
Nekem van három fiam a védőnők amit tanultak a könyvből ők azt ajánlják de akkor meg kell nyerni az ötös lottót a gomba egészséges étel én szinte mindent adtam neki ilyen idősen természetesen elsőnek kóstolót és a reakciók után adtam a többit vagy nem adtam neki ha görcsölt tőle a lényeg hogy meg kell próbálni pürésíteni mindent
6/7 anonim válasza:
próbáld meg krémleves formájában elöször. pici adagot, és ha ízlik neki akkor lehet gyakrabban is de inkáb elöször krém leves formájában. ha húst eszik, akkor gombát is lehet.
7/7 anonim válasza:
a gomba pörkölt elég fűszeres. ezt nem adnám neki még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!