Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik 1+-os babaitalba van...

Melyik 1+-os babaitalba van bifidusz? Ti milyet adtok 1 - 1,5 éves babátoknak?

Figyelt kérdés

Mi eddig a Mildibét ittuk, de annak nem láttam a dobozán.

16 hónapos a kisfiam.

2010. okt. 20. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmilyent. A bifidusz természetes bélflóra,felesleges adni nekik.
2010. okt. 20. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Bebivita (mülleres). Ez sem bifiduszos, nem látom szükségét. Sokáig olyan tápit kapott, amiben volt (Beba).
2010. okt. 20. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Dm-es babylove tápszert kap, de elkezdtem adni reggelente a tejet. Reggel este megiszik 210 milit, így 1 hétre elég egy doboz. Nem mindeggy hogy havi 12.000 vagy 5500 a tápszer, a tejital 2000/ doboz, a babylove 1100ft, meg már eszik mindent,Tejfóllel tejszínnel habart èteleket, tejjel készült pudingot tejbegrízt, palacsinta gofri stb. így lassan az esti is tej lesz.
2010. okt. 20. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a Nesstlé tejitalt adom a babámnak,és azt hiszem ez bifidusos,de én sem azért veszem ezt,mert fontosnak tartom,hanem azért mert csak ezt issza meg!

Sajnos a tápszert nem itta sokáig,ugyh most örülök,h ezt legalább megissza!

Én ilyet veszek neki,és a vaniliás izü tejitalt:

[link]

2010. okt. 20. 09:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Én sem figyeltem eddig, csak a TV-ben hallottam, hogy az az igazi, bár én sem vagyok biztos benne,hogy a másik akkor nem jó...., na mindegy. :)

Köszi a válaszokat!

2010. okt. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!