Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hós babának érdemes fürdetőt...

5 hós babának érdemes fürdetőt váltani?

Figyelt kérdés

Eddig gyógyszertárit használtunk,kikevertet,arra gondoltam kipróbálnánk mást,pl. Gabi,Johnson.Érdemes,vagy inkább hagyjam,hátha érzékeny lesz rá a bőre?

Tudom ez babafüggő,de mégis érdekelne ki hogy csinálja?

2009. jan. 2. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
babámnak sose volt probléma bőrével meg családban sincs ekcéma stb így mi 3 hósan már nem gyógyszertárival fürdettük...gabi jó, kevés benne illatanyag vagy niva
2009. jan. 2. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Én sajnos az ellenkezőjéről tudok beszámolni, mint az előttem szóló.

A családban senki sem ekcémás, így meg sem fordult a fejemben, hogy gond lehet. Elkezdtük a kislányomat előbb Johnson's fürdetővel (amúgy az egyik legallergizálóbb az összes közül) majd Nivea-vel fürdetni. Kb. 3 hónap után már nagyon száraz volt a bőre egyes területeken, ezért megmutattam a gyerekorvosnak, aki bőrgyógyászhoz küldött minket. A szakember megállapította, hogy atopiás dermatitise van a picúromnak, azóta megint a gyógyszertárit használjuk. A doki azt javasolta, hogy ameddig csak lehet, kerüljük az illat- és színezékanyagos kozmetikumokat.

Én azt javaslom, hogy használjátok nyugodtan a gyógyszertárit ameddig csak lehet, ráér még illatos, színes dolgokat használni. Nem ér az egész ennyit.

Zita (8 hónapos baba anyukája)

2009. jan. 2. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

mi babe termékeket használunk. Igaz nem olcsó, de egy fürdetéshez csak egy pici kell. Mi 7 hónapja használjuk de még mindig van a flakonban. (asszem 2000 ft volt) De a nívea is nagyon jó...néha azt is használunk.

Johnson senkinek nem ajánlom 1 éves kor alatt

2009. jan. 3. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszertári fürdetö nem jött be! Már a kórházban is Johnsons-t használtak a fürdetéshez.Én most a lilát használom nagyon bevált abszolút nem száraz a böre,nem is kell testápolóznom!
2009. jan. 3. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát a keresztlányom 6 éves,de babakora óta kínlódik bőrproblémával,folyton olyan érdes a kis bőre,nem szeretném ha nekünk is kijönne.Lehet akkor még várok egy kicsit,de akkor ami itthon van Johnsons ,amit valami mintacsomagban kaptunk,akkor nem is próbálom semmiképp.Nagyon köszönöm.

2009. jan. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!