5 hós babának érdemes fürdetőt váltani?
Eddig gyógyszertárit használtunk,kikevertet,arra gondoltam kipróbálnánk mást,pl. Gabi,Johnson.Érdemes,vagy inkább hagyjam,hátha érzékeny lesz rá a bőre?
Tudom ez babafüggő,de mégis érdekelne ki hogy csinálja?

Szió!
Én sajnos az ellenkezőjéről tudok beszámolni, mint az előttem szóló.
A családban senki sem ekcémás, így meg sem fordult a fejemben, hogy gond lehet. Elkezdtük a kislányomat előbb Johnson's fürdetővel (amúgy az egyik legallergizálóbb az összes közül) majd Nivea-vel fürdetni. Kb. 3 hónap után már nagyon száraz volt a bőre egyes területeken, ezért megmutattam a gyerekorvosnak, aki bőrgyógyászhoz küldött minket. A szakember megállapította, hogy atopiás dermatitise van a picúromnak, azóta megint a gyógyszertárit használjuk. A doki azt javasolta, hogy ameddig csak lehet, kerüljük az illat- és színezékanyagos kozmetikumokat.
Én azt javaslom, hogy használjátok nyugodtan a gyógyszertárit ameddig csak lehet, ráér még illatos, színes dolgokat használni. Nem ér az egész ennyit.
Zita (8 hónapos baba anyukája)

mi babe termékeket használunk. Igaz nem olcsó, de egy fürdetéshez csak egy pici kell. Mi 7 hónapja használjuk de még mindig van a flakonban. (asszem 2000 ft volt) De a nívea is nagyon jó...néha azt is használunk.
Johnson senkinek nem ajánlom 1 éves kor alatt

Köszönöm a válaszokat!
Hát a keresztlányom 6 éves,de babakora óta kínlódik bőrproblémával,folyton olyan érdes a kis bőre,nem szeretném ha nekünk is kijönne.Lehet akkor még várok egy kicsit,de akkor ami itthon van Johnsons ,amit valami mintacsomagban kaptunk,akkor nem is próbálom semmiképp.Nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!