Használ valaki olyan biztonsági fürdetőt, amiben ül a kicsi? Milyen? Érdemes megvenni?
nekünk ilyen van, csak zöld:
nagyon szeretem, a tetejéig engedem a vizet, imád benne pancsolni a kisfiam, eléri a játékokat, praktikus, nem tud belőle kiesni, van benne csúszásgátló is.
Köszönöm szépen!
Most 6.5 hónapos, a kis kádba pedig már nem fér el kényelmesen. Ülni viszont nem tud még stabilan. Úgy gondoltam, hogy kap egy tényleg jó!
Szia!
Nekünk ilyen van
Amióta megvettük a nagy kádban fürdetem hétvégén meg apával együtt fürdik ezzel nagyon praktikus, így apa sem fél hogy bármi lesz a kicsi lányával, jókat szoktak pancsolni :D úszik a fürdőszoba :) 4 és fél hónapos a kis lányom.
Szia!
Nekünk olyan van mint az első válaszolónak,és nekünk is zöld :)
Szóval én ebbe csak akkor tettem bele mikor már tudott ülni!Szerintem hamarabb nem ajánlják!
Nálunk azért vált be mert mi mindig ketten vagyunk fürcsinál és együtt fürdünk,de ha ki kell szaladnom valamiért,meg a míg öltözök addig is biztonságban van!
Nálunk is olyan van mint az első (csak fehér, ráadásul 2 db). Mi nagyon szerettük, így apa egyedül meg tudta fürdetni az ikreket mig én előkészültem, ruhák, kencék, pelus, és a tápi. De ebbe csak akkor lehet belerakni, amikor már tud ülni.
Nagyon jó, de használtat keres, mert hamar kinövik (7hónaposan kaptuk, egyik fiu már 10 hósan kimászott belőle, a másik csak 12 hósan unta meg.)Ha Kaposvár környékén laksz, nekem van 2 eladó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!