Érdemes biztonsági fürdetőt venni?
szia!
azt nem tudom hogy érdemes-e de ami uszuülött kortol van p. az a macis biztos láttátok azt is,az nagyon nem jo.mi sajnos megjártuk vele.kezdő anyuka vagyok és azzal egyszerübb volt a fürdetés nem paráztam annyira hogy kicsuszik aq kezemből de sajnos ennek az a hátránya hogy nem mozognak a vizben ugy a hátizmai hogyha hagyományosan a karodon fürdeted nagyon jol érvényesül a viz jotékony hatása.meg arrol amiről én beszélek semmi mozgástere nincs. sajnos most tornára kell hordanunk méregdrágán és a doktornő szerint ez is közrejátszott.ja meg amig abban fürdettük nem is szeretett fürödni.azot imád. én javaslom mindenkinek hogy ne ilyenbe fürdesset a gyermekét. élveze csak a picur a vizben a szabad mozgást hisz őt ez azokra a szép időkre emllékezteti mikor még a pociban volt
Vegyél babahálót! Rá lehet akasztani a kicsi fürdetőkádjára és olyan érűzése lesz a babának mintha lebegne a vízben anélkül, hogy neked végig fognod kéne! Nagypn sok jót olvastam róla.
29 hetes ikermami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!