Magad készíted a babád ételét vagy üveges bébiételt és dobozos tejpépet veszel neki?
A lányomnak főzhettem bármit, nem ette meg. Ellenben az üvegeset imádta. Aztán 1 évesen gondolt egyet, és onnantól azt ette, amit mi.
A fiam vegyesen kapott házit és boltit. Ő megette amit főztem neki, de pl.céklás kaját, vagy halasat inkább vettem üvegeset.
Most lesz másfél éves, néha még mindig eszik 1-1 üvegeset, ha mondjuk olyat főzök, amit nem eszik meg, vagy ha nem készül el az ebéd mire ő éhes lesz. (Bölcsis, és ott 11-kor ebéd van már. És néha előfordul, hogy hétvégén nem készülök el pont 11-re.)
Én adtam neki üveges bébiételeket, tejpépeket. Olyan 9-10 hós koráig sok ilyet megevett. Meg persze a mi ételünkből is kapott pépesítve. Adhatod nyugodtan. :)
Volt egy pár kis adag elkészített bébiétel a fagyóban, de azt nem mindig ette meg, a frissen jobban szerette, így ha nem olyan étel volt otthon akkor bontottam egy üveg bébiételt. Meg sokszor egyszerűbb volt így etetgetni, változatos volt így is az étrend, mert gyümölcsöt zöldséget is kapott amikor már tudott kisebb darabosat enni. Nekünk bébiételekből a Kecskeméti, DM, Lupilu jött be. Hollétől az erdei gyümölcsös és a tejpépek. Hipptől a gyümölcsösek, joghurtosak. Pépekből még a Milupa. A többit nem próbáltam még, mert van itthon egy mini raktárra való. :) most egy éves, eszik a mi ételünkből ami neki való, ha nem akkor kap bébiételt.
Én megpróbáltam főzni neki először,de a krumplin és a repan kívül mást nem akart megenni
Az üveges ételeket megette probléma nélkül.En is 9 hónapos koráig azzal etettem,mint ahogy az egyik valaszolo irta,mellette kostolt abból is amit főztem magunknak.
Fokozatosan elhagytuk az üveges bolti baba ételt és lassan raszoktattam a rendes otthon főzött ételre.
20 hónapos és már vagy 12 hónapos korától megeszik mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!