Védőnő szerint ha 7 hónapos babám még nem mászik rendesen akkor gyógytorna kell! Szerintetek?
egyébként fiú és 6 hónaposan volt 10kg,pedig nem duci,a csontjai erősek biztos:-)
ezért is nehezebb neki.
Sajna védőnőt nem lehet cserélni!!!!
szerintem ne törödj vele! Hülyeségeket beszél.
nekünk is most helyettes védőnőnk van. Na az is össze vissza beszél. Olyanokat mondott, hogy napokig rágodtam rajta, (nagy a baba- abszolute nem az a gyerekorvos megjegyezte, milyan formás, nyúlánk. Meg olyanokat mondott, hogy adjak neki enni nyugodtan amiket majd csak 10 hónapos korban lehet!!) aztán úgy döntöttem nem törödöm vele, egyik fülemen be, a másikon ki.
Egyébként egy ismerős babája 8és fél hónaposan kezdett mászni, és megdicsérte a gyerekorvosuk, hogy milyen ügyes hogy ilyen korán mászik már.
Az én babám is 7 hónapos múlt és még nem mászik. Négykézlábra áll, hintázik, torja magát hátra, vagy ha előre akar menni, akkor lerakja a mellkasát a földre, lábát kinyujtja-popsiját felemeli és úgy tolja magát előre. majdcsak megindul, de szerinem még bőven időben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!