Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egyszer valaki megráz egy...

Ha egyszer valaki megráz egy babát mikor jönnek a tünetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem a feje egyszer hátra egyszer előre bukott. Nem sokszor, mint ahogy a videókban szerepel. Egész úton üvöltöttek hazafelé, és hazaèrve durvábban vettem le a 3 hónaposomról a kabátot. Nagyon felbosszantottak. Tudom ez nem mentség de tudjuk most a szitkozódást kerülni?? Meg a menj pszichológushoz stb... dolgokat? Lehetett ettől baj? Éppen elég lelkifurim van, ne bántsatok legyszives.
2023. nov. 2. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Én ezt nem értem. Mikor ordít a 3 hónaposom és sehogy nem tudom megnyugtatni, még a szívem is belefájdul annyira rossz, hogy nem tudok rajta segíteni… ez meg elkezdi rángatni…

Amúgy pontosan tudod te, hogy pszichológusra lenne szükséged, mert a végén még tényleg kárt teszel szegény picikében, és meg is érdemelnéd, hogy szenvedj miatta.

2023. nov. 3. 11:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Én eléggé temperamentumos vagyok, de a gyerekemmel 90%-ban maga vagyok Buddha a maradék 10-ben mélyeket lélegzek. Ezzel szerintem minél hamarabb kezd valamit, mert ennél nehezebb is lesz a gyerekkel
2023. nov. 3. 15:24
 13/20 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval akkor akik engem szapultak is azt mondják, hogy nem lett baja. Rendben. Kiszűröm én a lényeget, nem gond... Még jó, hogy kiírtam hogy ne rajtam legyen a hangsúly. Mi lett volna, ha nem írom ki? Egyébként ezek a tünetek mikor jelentkeznènek ha véletlen mégis lett baja?
2023. nov. 3. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Hívd fel a védőnőt

Nem mered gondolom...

2023. nov. 3. 20:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Te mernèd utolsó?? Kérdésre válaszoltál?
2023. nov. 3. 20:48
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

Ne haragudj, de még neked áll feljebb?

Egyébként nem tudhatjuk, hogy mennyire, milyen erővel csuklott előre és hátra a nyaka. Éppenséggel az ilyen esetek akár agyvérzést is okozhatnak a gyerekeknél, mivel kb neki olyan nehéz a feje, mintha te egy nagyobb téglát hordanál a nyakadra kötve.

Ki lehet guglizni, hogy milyen tünetekkel jár, mikor lehet észrevenni, de az már meghaladja a szintedet.

Szerinted egyszeri alkalom volt… lesz még ennél több is sajnos. Szegény gyerek!!!!

2023. nov. 3. 21:03
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

15 nem,én nem razogtom a gyerekemet.igy nincs miért felhivnom a védőnőt.

14

2023. nov. 3. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Uramatyám már megráztam?? Picit beszélgetünk még akkor mit fogtok majd rám??
2023. nov. 3. 21:33
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
Pszichopata...
2023. nov. 3. 22:05
 20/20 anonim ***** válasza:
74%

Ha egyszer valaki megráz egy babát mikor jönnek a tünetek?

Te írtad így a kérdést.

Egyébként Miafasznak kellett neked gyerek ??

2023. nov. 3. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!