Ha egyszer valaki megráz egy babát mikor jönnek a tünetek?
Én ezt nem értem. Mikor ordít a 3 hónaposom és sehogy nem tudom megnyugtatni, még a szívem is belefájdul annyira rossz, hogy nem tudok rajta segíteni… ez meg elkezdi rángatni…
Amúgy pontosan tudod te, hogy pszichológusra lenne szükséged, mert a végén még tényleg kárt teszel szegény picikében, és meg is érdemelnéd, hogy szenvedj miatta.
Hívd fel a védőnőt
Nem mered gondolom...
Ne haragudj, de még neked áll feljebb?
Egyébként nem tudhatjuk, hogy mennyire, milyen erővel csuklott előre és hátra a nyaka. Éppenséggel az ilyen esetek akár agyvérzést is okozhatnak a gyerekeknél, mivel kb neki olyan nehéz a feje, mintha te egy nagyobb téglát hordanál a nyakadra kötve.
Ki lehet guglizni, hogy milyen tünetekkel jár, mikor lehet észrevenni, de az már meghaladja a szintedet.
Szerinted egyszeri alkalom volt… lesz még ennél több is sajnos. Szegény gyerek!!!!
15 nem,én nem razogtom a gyerekemet.igy nincs miért felhivnom a védőnőt.
14
Ha egyszer valaki megráz egy babát mikor jönnek a tünetek?
Te írtad így a kérdést.
Egyébként Miafasznak kellett neked gyerek ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!