Merjem hasznàlni?
Tanácsokat szeretnèk kèrni.
3 hónapos múlta kislànyom ès valoszinű màr az inyben mocorognak a fogcsíràk mert sokat tömi a szàjàba a kezèt illetve ömlik a nyàla. Ettől a pisije kakija is szerintem erősebb csípősebb mert vörösre csapta a fenekèt. Sajnos gyerekorvostól nem kaptam hasznos vàlaszt mit is èrdemes ilyenkor kenni. (Amúgy tiszta vízzel mosom le neki minden peluscserènl? Kicsit hagyom szabadon szellőzni ès patikai popsikrèmmel kenem) nem lett rondàbb de szebb sem mèg.
Amink mèg van itthon : sudocrem, bepanthen baby, neogranormon ès neogranormon baby. Bepanthem plus is van de azt egyenlőre nem merem kenni. Vagy lehet? Nem akarok neki esetleges plusz fàjdalmat sem 😟igy is elèggè fàj neki.

Minden 3 hónapos baba így csinál, ez fogzástól független.
Amúgy nálunk a Sudocream vált be erre.

De a Bepanthem plus fertőtlenítő!
Sebekre van, nem pelenkadermatitisre!

Milyen pelenkát használtok?
Nálunk Pamperstől lett néha durva a helyzet fogzós időszakban. Ekkor Libero touchra váltottunk, abban nincs illatanyag.
Illetve mindig szárazra kell törölni és Sudocrem! Nekünk csak az segített, mert védőréteget képez a bőr felszínén. Kb 1 hét után már nyoma sem volt.

Használati útmutató, betegtájékoztató? Hézagkitöltőnek teszik a dobozba?
Költői kérdés volt.
Ennyi erővel reparont is kenhetnél rá.

A fiamnak 2x láng vörös és nagyon durva lett a bőr a fenekén, a sudocrem kb 1,5 nap alatt helyrehozta úgy, hogy nagyon vékonyan kentem és addig, amíg a krém átlátszóvá nem vált (ahogy alapból is használni kellene, nem mint ahogy sokan, hogy jó vastagon bekenik)
A babák folyton tömik a szájukba a kezüket és dől a nyál, ez mellett az enyémnek az első szülinapja előtt jött ki az első foga...

Kisfiam eseteben csak a parfummentes popsikremek valtak be, en is kentem mindenfelevel, mire rajottem, hogy ez lehet a gond es a mi esetunkben tenyleg segitett ezen a fogzos piros popsin is. Ja es a 99% vizes popsitorlok vagy a sima vizes lemosas. Illetve egyetlen egyszer a pelenka okozta a gondot, bar akkor konkretan kiutesei lettek tole, akkor azt a markat lecsereltem.
De kiserletezni kell, az a baj, latod, hogy mindenkinek mas valik be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!