Tesco zöld popsitörlőjét merjem újszülöttnél használni?
Figyelt kérdés
A kék (sensitive) nekem nagyon büdös, kimondottan rosszul vagyok tőle, viszont ezek nagyon praktikusak, mert nem kell külön doboz, viszont visszazárhatóak azzal a műanyag tetővel, ami rajta van (nem úgy mint a többi, ami csak egy fólia és 10 kinyitás után már nem ragad, így kiszárad...).
Tapasztalat?
2010. szept. 19. 08:36
1/4 anonim válasza:
Mi a kéket használjuk kezdetektől, pont azért mert nincs illata, de sztem ha neked nem jön be, nyugodtan próbáld ki a zöldet. Nem drága, egyet vegyél belőle, max félreteszed ha nem jó.
2/4 anonim válasza:
én csakis márkás törlőt használtam, kegyetlenül nézett ki a babám popsija a tescos kendőtől. Aztán váltottam és soha mégcsak krémeznem sem kellett a popsiját. De ha a te babád nem allergiás rá, akkor használd nyugodtan.
Egyébként pedig lehet kapni dobozt, abban nem szárad ki. Egyszer kell megvenni vagy van hogy ajándékba adják.
3/4 anonim válasza:
Mi születése óta ezt használjuk, hol a kéket, hol a zöldet, és mellé a Sudokrémet, mindig gyönyörű volt a popsija, én csak ajánlani tudom, mert olcsó, nagy lapos és kellőképp nedves. Ha márkásabbat keresel a Huggiest egyáltalán nem ajánlom, de a Neugranormon(lehet nem helyesen írtam le) nagyon jó, csak nekem drága!
4/4 anonim válasza:
Szia én nagyon szeretem a tescos zöld popsitörlőt! Mellesleg a zöld pelusát is nagyon kedveljük. Vegyél egyet, mert a babád bőre fogja eldönteni, hogy használhatod-e neki. Aloe verát tartalmaz, nekem nagyon bevált, bár több fajtát is kipróbáltam. A DM-s, Rossmann-os törlők elég vékonyak, a Neogranormon száraz, ami még bejött, az a Pampers törlőkendő, a sima. Kellőképpen nedvesek és jó vastag puha anyaguk van. Tehát én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!