Melyik pelenka vált be újszülöttnek?
Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
Tudom, nem véletlen van ennyi fajta, mindenkinek más, de jó lenne egy kis irány.
Nálunk a kórházban Libero Touch-ot adtak, az bevált, így nem variáltunk. Azóta is azt használjuk, már az 5-öst.
Én a kelengyéhez egyébként Pampers-t vettem, elhasználtuk ugyan, de az nem jött be.
mi megprobaltuk a sajat markasat dm es rossmanbol. De a Pampers valt be a legjobban. Mostmar a Pampers pants-et horda 2 evesen.
Nekunk ez tartotta a legjobban benne plane a kakit addig amig csak anyatejet ivott es folyit ki mindenhol a többinel.
Szerintem megeri itt többet kiadni. Eleve a gyerekedrol van szo...
"Szerintem megeri itt többet kiadni. Eleve a gyerekedrol van szo..."
De ha valakinek beválik az olcsóbb, minek adjon ki többet? Nekem egyik gyereknél sem folyt ki a DM-esből az anyatejes kaki sem, akkor minek vettem volna Pamperst 2-szer annyiért, mikor abból a pênzből vehetek neki mást is, ami tényleg kell?
Feltételezem, a kérdező is megveszi a drágábbat, ha kell, de miért ne próbálna olcsóbban kijönni?
Ez nagyon babafuggo. Nekunk kb meretenkent valtozott eddig, hogy melyik marka valt be.
En speciel orulnek neki 8-as, ha jelenleg nem 120 forint/db arert kene pelenkat vennem (kb, akciotol fugg), hiszen konkretan a kukaba ontom a penzem a pelenkakkal, de most eppen csak a pampers pants jo a kisfiamnak, igy nyilvan ezt veszem, ez van.
De egy idoben jol birta a babylove is, az legalabb olcso volt, csak sajnos mar valahogy nem mukodik, ahogy a tobbi sajatmarkas sem jelenleg, de kesobb majd meglatjuk.
Vannak dolgok, amiken nem sporolok, mint az etel, jo minosegu jatek, ruha, elmeny, stb.
De a pelenka? :D
Azon nagyon szivesen,barmikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!