Melyik pelenka vált be újszülött babádnak?
Figyelt kérdés
A Libero touch-ról sok rosszat hallottam, ellenben a rossmanos, dm-es pelusokat dicsérik. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2023. márc. 8. 08:21
1/12 anonim válasza:
A Pampers Premium Care. A Liberonak neki kényelmetlen volt a combgumija, a dm-esből meg kifolyt a cucc.
2/12 anonim válasza:
Libero touch sose volt vele gondom.
Most angol angels pelust használunk
3/12 anonim válasza:
Pampers premium care-t használunk mi is
4/12 anonim válasza:
Pampers premium care nálunk is a nyerő.
5/12 anonim válasza:
Mindegyik babának más az anatómiája, két lányomnál más-más pelus jött be.
Újszülöttként nekünk jobban muzsikált a dm-lidl sajátmárkás, később a pampers.
6/12 anonim válasza:
Mindkét babámnál bejött a Libero. Nem is nagyon próbálkoztunk, kisebbnél pláne nem. DM pelussal csak annyi volt a bajunk, hogy messze a DM, amúgy azzal is meg voltunk elégedve. Rossmannos viszont nem a baba alkatára volt való, de nagyon husis volt. Zöld pamperstől piros lett a feneke. Ezután már csak Libero volt otthon.
8/12 anonim válasza:
Mindkét gyereknél Pampers Prémium Care.
9/12 anonim válasza:
Nekünk bejött a Libero touch, én szeretem, tök jó puha, mindig bevásárolok nagyobb akciókban. De igazából kevés pelus van, amire panaszkodni tudnék. A dm-es nekem már egy pisitől nagyon büdi és kicsit kemény az anyaga, de sokan szeretik. Mi elhasználunk mindent igazából, ilyen szempontból elég univerzális a gyerekem. :D
10/12 anonim válasza:
Mi is a Liberot használjuk, semmi probléma vele, a kórházba is azt vittem, ott sem folyt ki semmi belőle és most 1 hónappal később sincs rossz tapasztalatom. Pedig néha annyi híg cuccot nyom bele a kisfiam, hogy csak pislógok honnan jön ki belőle az a mennyiség :)
Akkor volt 1-2 baleset, amikor az apukája pelenkázta, és lazára csatolta, vagy elfelejtette kihúzni a fodrokat a lábrésznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!