Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves kor körül adható az...

2 éves kor körül adható az eper, igaz?

Figyelt kérdés
Én így tudom. De akkor az üveges bébi ételbe milyen epret vagy mit tesznek bele? Ma vettem alma,eper összeállításút.
2009. jan. 2. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom az uveges epernek csak bemutatjak az epret, nem igazi az. Vagy agyon van nyomva, preselve, es csak egy kis szin maradt.

Nyaron mennyi idos lesz a baba? Ha egy eves elmult, megkinalhatod, de van olyan gyumolcs, amibol bosegesen adhatsz neki, annyira nem fontos az eper eloszor.

Ha nem pattogzik ki tole nyaron, amikor mar elmult 1 eves, akkor adjal neki fokozatosan tobbet ha szeretni fogja.

Ezek az uveges bebi kajak pedig szerintem ossze-vissza vannak, senki nem igazodik ki kozottuk. Ha szereti oket, adjal neki.

2009. jan. 2. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
a bébiételekből különlges eljárás során kivonják pl. itt az epernőlaz allergizáló részekewt és csak az kerül bele a bébiételbe ami ne allergizál. remélem segítettem.
2009. jan. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!