Melyik az a szer/praktika, amely segít küríteni az arcüregben levő kiszívhatatlan váladékot?
Ezt inkább orvossal beszéld meg. Ha már az arcüregbe lerakódott, akkor gáz van.
Felnőtteknél és nagyobb gyerekeknél a kamillás gőzölés ajánlott, de mivel baba témakörbe írtál, neki nem ajánlanám.
Az infralámpa is jó (állítólag), nálunk soha semmire nem volt jó.
Köszi!
Orovosnál már voltunk, ACC100-at javasolt, de nem érzem a hatását.
Az infra lámpa nem vált be? Pedig nekem is eszembe jutott....
Ahogy az utolsó is írta fecskendővel fiziológiás sóoldatot kell nyomni az egyik orrlyukba és egyidejűleg a másikat orrszívóval szívni, majd csere. A gyereknek feküdnie kell közben és ha egy kicsit lejjebb van a feje még jobb.
Elég borzasztóan hangzik, de a kislányomnak így szívták a Madarászban naponta 3-szor és megtanultam, hogyan kell csinálni. Ezzel elkerülhető az arcüreg gyulladás és középfülgyulladás. Azóta mindig így csinálom, ha csak egy picit náthás, akkor is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Második választ írtam, krónikus arcüreggyulladás volt, volt hogy kislányom éjszakákat átköhögött. Ez tette rendbe, azóta is használom, amint egy kicsit is úgy látom, hogy folyik az orra. Azóta nem voltunk betegek.
Fecskendőzz be naponta 2-3 szor anytejet a kis orrába. 2-3 nap alatt "csodát művel".
Az ANYÁK LAPJA-ból tanultam, nekünk bevállt.
A babát nem zavarja, egy próbát neketek is megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!