Miért nem akar aludni du. A 3 honapos babám? 2 hete nem akar du. Aludni max fél-1 orát de van hogy azt is 5körül, de. Alszik 2-3orát. Mit tehetnék hogy aludjon? Mert este 10_11 körül alszik el de addigra nagyon nyügös?

Szia!
Nekem is ezt csinálja egy ideje a 3 hónapos lányom. Ilyenkor sírva ébred, és látszik rajta, hogy még álmos. Néhány napja rájöttem, hogy ha egy óra múlva megébred, rögtön megpróbálom visszaaltatni, nem mindig sikerül, de ha igen, akkor 3 órát is alszik. Amúgy ez az alvásciklusukkal van összefüggésben. Sok sikert!

Szi!
A mi kislányunk szinte 1 hónapos kora óta 2 evés között mindig csak fél órát aludt,aztán felnyüszögött,felsírt én meg rögtön rohantam és már v kivettem v elkezdtem vele játszani....DE aztán megelégeltem és hagytam ici picit sírni és láss csodát vissza aludt,majd eljutottunk odáig h már fel sem sír és simán alszik 1-2 órát-de ezt is úgy értük el h rengeteget foglalkozom vele,mikor felkel,felsír alvás után és még nem éhes...akkor játék van majd evés és aztán megint játék addig míg nem látom rajta h fáradna(Ő azzal jelzi h elkezd nyafizni)és aztán be az ágyikóba és alszik...Próbáld ki valamelyik variánst!
Most 4 hónapos a kislány.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!