A korai hozzátápinak milyen kövekezményei lehetnek késöbb? MIkor?
Figyelt kérdés
2009. jan. 2. 15:35
1/5 anonim 

válasza:

Csak hogy párat említsek: Ételallergia, gyomorfekély,reflux,stb...
Nem kockáztatnék. A szomszéd gyereke 4 hósan már töltöttkáposztát evett, most 4 éves pont karácsonykor műtötték,mert már pici lyuk volt a gyomrán,majdnem elvérzett.
Ezzel csak az a baj, hogy a gyermekvédelmisek hol vannak ilyenkor???
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én úgy gondolom,hogy 7h san nem kezdtem korán,de még se tej se glutén,csak érdekel a téma.
2009. jan. 2. 16:57
3/5 anonim 

válasza:

szia. na ne viccelj már. nem nagy köze van a kettőnek egymáshoz. és amikor én gondolom te is ezt etted már ilyen korba nkünk még se volt ilyen problémánk. nem kellleene azonosítani a kettőt! az én kislányom ha mi eszünk sír hogy neki is keel a miénkből majd fogom hagyni hogy szegény megkívánja
4/5 anonim 

válasza:

Régen már 3 hónaposan elkezdték adni a mindenféle dolgokat a babáknak és kutya bajuk sem lett. Ma túl felfújják ezt az egészet!!
5/5 anonim 

válasza:

régen miért nem lett bajuk a bébiknek?Mert még otthon csináltak mindent,igazi tyúk tojta a tojást..
Csak gondolj bele, hogy ma mit olvasol a dobozokon,zacskokon amit megveszel???
Csupa E-betü minden meg ugy kezdődik hogy mesterséges...,tartósitó..., úgyhogy igen is van köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!