Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babapaplan és hálózsák együtt?

Babapaplan és hálózsák együtt?

Figyelt kérdés
Elegge lehult a lakas, ezert jelenleg a negy honapos babam ejjel ket reteg ruhaban (body+kezeslabas) es egy h&mes halozsakban, plusz ket vekonyabb ikeas takaroval alszik. Ha ejszaka lekaratezza magarol a takarokat, nyoszorog, amig vissza nem takarom, ezert megfordult a fejemben, hogy vennek egy babapaplant, azert az megiscsak melegebb. Viszont az ikea azt irja, tilos halozsakkal hasznalni, es amugy is egy eves kortol ajanlott. Ez miert van? Jelenleg is takaroval hasznaljuk a halozsakot, termeszetesen van legzesfigyelonk, de akkor rosszul csinalok valamit? Bocsi ha hulye kerdes, elso baba. Halasan megkoszonok sajat tapasztalatokat :)

2023. okt. 6. 12:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hány fok van nálatok?

Nálunk 18 és a fiam egy hosszú ujjú bodyban meg egy pizsamanadragban alszik zokni nélkül.egy nem túl vastag hálózsákban.

Nem tudom elképzelni,hogy nálatok kevesebb legyen 18 foknál(hacsak nem valami hideg országban éltek )ha faztok miért nem futesz be?vagy vannak villanymelegitok ha nem tudsz befuteni

2023. okt. 6. 21:27
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

20# A 18 és a 21 fok között pontosan 3 fok különbség van. Én pl. nem ugyanúgy öltöztetem 18 fokhoz a kislányomat, mint 21-hez és amikor a fűtést javasoltam, egyértelműen nem arra akartam kilyukadni, hogy fűtsenek 25+ fokra és aludjon a baba egyszál bodyban...

Mindenkinek más a komfortos. Nekem pl. a 18 fok már bőven nem az. Ahogy a 25+ sem.

2023. okt. 6. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!