Pierre cardin, PS 286 autósülés-e van valakinek?
2010. okt. 18. 13:23
12/16 anonim válasza:
Szia!
Nekünk majdnem ilyen van, csak magasított a fejtámlája. Én inkább azt ajánlom Nektek. 2,5 éves a kislányom, jó nem kisnövésű, de lassan kinőné a nem magasított támlásat.
13/16 anonim válasza:
kedves utolsó hozzászóló.
Szerintem azért kicsit túlzol. Nem hiszem, hogy a 2,5 éves kislányod 130 cm magas. Ha nincs is ilyen ülésetek, akkor honnan tudod meddig lett volna jó a gyerekednek. Az én fiam elmúlt három éves, kereken egy méter magas és még kényelmesen elfér benne, sőt még egy jó darabig jó lesz neki az ülés, ez látszik a képeken is.
14/16 anonim válasza:
utolsó előtti lehet mégis igazad van és a miénk sem ilyen. Megnéztem a brendonba a képeket, s ránézésre olyan egyformák, de a mi ülésünknek egy kis pukli is van a tetején nem egyenes. Tényleg olyat kell venni. Kérdező ne ilyen ülést vegyél, hanem ami akcióban 25000 forintba kerül, abba is van piros, mert az tovább elég, aminek magasított egy kicsit a fejrészénél (elnézést az utolsó előttitől, kicsit hamarkodottan véleményeztem, ugyanis a képet jobban megnézve igaza van, s nekünk is a magasított verzió van, látszik a képen)
15/16 anonim válasza:
95 cm magas a kislányom, és bizony Nektek is a magasított van!! :)
Amúgy onnan tudom hogy kinőné, mert már lassan túllóg a feje az egyenes részen.
16/16 anonim válasza:
bocsi mégegyszer. utána rájöttem, de írtam is, csak hirtelen ránézésre olyan egyformának tűntek, utána láttam én is, azért adtam neked igazat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!