Pierre cardin, PS 286 autósülés-e van valakinek?
Szia!
Nekünk pont ilyen van, az ,hogy ez e a száma azt nem tudom, de ugyanígy néz ki. Mi 3 éve vettük, amikor a fiúnk fél éves volt (sajna ilyen hamar kinőtte a hordozót) Nagyon szeretjük, mert könnyű megdönteni akár egy kézzel is, kényelmes a babának és szerintem biztonságos is. Ráadásul elég sokáig elég, mert külső övvel is lehet majd használni. Nem tudom manapság mennyibe kerül egy ilyen, de mi akkor majdnem negyven ezer forintért vettük. (viszont ajánlom, hogy ne a plüssös változatát vegyétek meg, mert abba nagyon bele tud ám izzadni a kicsi). Nekünk a sötétszürke-világosszürke változata van amúgy. Ha van még kérdésed, vagy nem erre gondoltál írj, gépközelben vagyok.
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Már csak négy színben létezik úgy tudom, pirosat szeretnénk. Amilyen nektek van olyan szín nincs is! Így képről nem tudom megállapítani, hogy milyen az anyaga, ahhoz fel kéne hívnom a boltot. Igen, valóban nem lenne jó a plüssös fajta, a kisfiúnk amúgy is nagyon izzadós, nem hogy még nyáron... Most nagyon jó áron van, 18.600,- Ft + 1.500,- Ft-ért hozzák ki. A többi oldalon is nézegettem, mindenhol 22.000,- Ft felett van. Ezért is gondoltam, hogy ez szuper lenne, csak gondoltam előtte megkérdezeme, hátha van másnak is ilyen és milyen véleménnyel van róla...
Nagyon jó ez is, nekem a formája miatt tetszik ez a fajta amit kinéztem... Látom a gyerkőc is jól érzi benne magát!
Az elsőnek: felhívtam a boltot, nem plüssös az anyaga és olyan szerencsém van, hogy még 1 db van belőle... Gyorsan le is foglaltam, bár még nem rendeltem meg, várom a véleményeket továbbra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!