Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pierre cardin, PS 286 autósülé...

Pierre cardin, PS 286 autósülés-e van valakinek?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalat róla? Érdemes megvenni? 9 hónapos babánknak szeretnénk ilyet!

[link]

2010. okt. 18. 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk pont ilyen van, az ,hogy ez e a száma azt nem tudom, de ugyanígy néz ki. Mi 3 éve vettük, amikor a fiúnk fél éves volt (sajna ilyen hamar kinőtte a hordozót) Nagyon szeretjük, mert könnyű megdönteni akár egy kézzel is, kényelmes a babának és szerintem biztonságos is. Ráadásul elég sokáig elég, mert külső övvel is lehet majd használni. Nem tudom manapság mennyibe kerül egy ilyen, de mi akkor majdnem negyven ezer forintért vettük. (viszont ajánlom, hogy ne a plüssös változatát vegyétek meg, mert abba nagyon bele tud ám izzadni a kicsi). Nekünk a sötétszürke-világosszürke változata van amúgy. Ha van még kérdésed, vagy nem erre gondoltál írj, gépközelben vagyok.

2010. okt. 18. 13:29
 2/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a gyors választ!

Már csak négy színben létezik úgy tudom, pirosat szeretnénk. Amilyen nektek van olyan szín nincs is! Így képről nem tudom megállapítani, hogy milyen az anyaga, ahhoz fel kéne hívnom a boltot. Igen, valóban nem lenne jó a plüssös fajta, a kisfiúnk amúgy is nagyon izzadós, nem hogy még nyáron... Most nagyon jó áron van, 18.600,- Ft + 1.500,- Ft-ért hozzák ki. A többi oldalon is nézegettem, mindenhol 22.000,- Ft felett van. Ezért is gondoltam, hogy ez szuper lenne, csak gondoltam előtte megkérdezeme, hátha van másnak is ilyen és milyen véleménnyel van róla...

2010. okt. 18. 13:36
 3/16 anonim ***** válasza:
amúgy én itt nálunk sok mindenkinek látok ilyet. Jól lement az ára (mondjuk amikor mi vettük, akkor hozták be ezeket a típusokat) Ahogy elnéztem a képet, úgy látom ez nem plüssös anyagú (ezt csak azért írtam, mert van olyan anyaggal is) Az én kisfiam imádja, olyan jókat tud benne aludni (amúgy egyáltalán nem alszik nappal egy éves kora óta, így mindig örültünk, hogyha megyünk valahova, mert akkor tudtuk, hogy tuti elalszik, még a mai napig is :-) )
2010. okt. 18. 13:39
 4/16 anonim ***** válasza:

A miénk ilyen, igaz itt még csak egy éves volt a fiam.

[link]

Itt meg már elmúlt 3 éves.

[link]

remélem megnyitható a fájl

2010. okt. 18. 13:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Sajna nem nyitható meg, kipróbáltam. Akartam képet mutatni, de nem engedi bemásolni.
2010. okt. 18. 13:47
 6/16 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ez is, nekem a formája miatt tetszik ez a fajta amit kinéztem... Látom a gyerkőc is jól érzi benne magát!

Az elsőnek: felhívtam a boltot, nem plüssös az anyaga és olyan szerencsém van, hogy még 1 db van belőle... Gyorsan le is foglaltam, bár még nem rendeltem meg, várom a véleményeket továbbra is...

2010. okt. 18. 13:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát én meg tudtam nyitni a képeket! A nagykiflis kép az nagyon vagány!!!!
2010. okt. 18. 13:51
 8/16 anonim ***** válasza:
akkor jó, ha meg tudtad nyitni, nekem nem engedte (miután elküldtem a választ, megnéztem, de nem nyitotta meg, de a lényeg, hogy te meg tudtad nézni) Hidd el nem fogsz benne csalódni, mi nagyon szeretjük.
2010. okt. 18. 13:55
 9/16 anonim ***** válasza:
mindegyik hozzászólást én írtam.
2010. okt. 18. 13:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm Neked a fáradozást, hogy képet is kerestél róla...
2010. okt. 18. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!