Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dora Natura termékekről mi a...

Dora Natura termékekről mi a véleményetek? Használtátok újszülött babáknál?

Figyelt kérdés
A babánk kozmetikumcsomagját válogatnám össze.
2023. okt. 1. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Jó termékek, ugyanakkor újszülött bőrének nincs szüksége kozmetikumokra.
2023. okt. 1. 09:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Fürdetőre, testápolóra (pl. babamasszázshoz) gondoltam. Vagy, ha szükséges, popsikrémre.
2023. okt. 1. 09:47
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
A popsikrémet használjuk néhány hetes kora óta. Sokáig szerettem, de amióta újracsomagolták mintha az állaga is vizesebb lenne, így már nem annyira szimpi és ep kártyával sem vehető már meg, szóval mi kilőttük, ha elfogy valószínű váltunk. Egyéb terméket nem használtunk tőlük, testápolót pedig egyáltalán nem használtunk semmilyet.
2023. okt. 1. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Zolddrogeria.hu-rol rendeltem más márkát, de jó volt és tényleg nem kell sokféle, általában jó a bőrük, nem száraz.
2023. okt. 1. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elején én is vettem babamasszázshoz olajat. Még mindig megvan. Párszor használtam csak. Nem kell őket kencézni. Egyedül babaszappant használunk azzal mosom a kis hajlatait. Meg hippes azt hiszem sampont használunk hetente, kéthetente a hajára.

Néztem én is a dorás termékeket de megmondom őszintén nem ragadtattak el. Kb egyik sem..

2023. okt. 1. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Soha nem kennem a gyerekemre.
2023. okt. 2. 07:07
 7/8 anonim válasza:
2023. nov. 12. 19:15
 8/8 anonim válasza:
a tulajdonos Fónyad Dorottya, Bohár Dániel es Fidesz fanatikus..az ügyvezető pedig Rogán embere. Gusztus kérdése, hogy vásárolsz e egy ilyen cégtől
2024. ápr. 24. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!