Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etikus-e ha a babát az apukáva...

Etikus-e ha a babát az apukával kettesben nem engedném el hosszabb útra?

Figyelt kérdés

A hosszabb út megjegyzem a budapesti metró áruház. A pàrom imád ott vàsàrolni. És elôzmény, hogy a baba lerepült egyszer 4hónaposan a pelenkázóról, mert az apuka nem figyelt rá (hálistennek nem lett baja), de láttam már meredeket a kedves apukától, pl. fürdetni az éppen kùszni tanuló gyereket és közben kimenni a fürdôszobából törülközöt keresni (eközben a baba egyedül pancsolt a csùszós kádban), de az se kutya hogy vizes hajjal lègkondis szobában altatta takaró nélkül nyáron.

Akkor is ö az apuka, joga van egyedül elvinni a gyereket ide-oda, de borzasztóan félek, hogy vajon most mi fog rosszul elsülni.

Másnak is volt már ilyen dilemmája?

(Megjegyzès: természetesen nem álltam az útjukba, de egy valag utasítàst kellett adnom, mert azt se tudta melyik a kedvenc utazós játéka.)

2023. szept. 30. 21:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
A kádban ne hagyja egyedül, de szerintem mindegy hogy pont a kedvenc utazósjátékkal mennek vásárolni vagy nem. Hagyd hogy az apja is hozhasson önálló döntéseket és megoldásokat.
2023. szept. 30. 22:48
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Nézd meg, mit jelent a helikopter szülő, és ne legyél az!
2023. szept. 30. 23:06
 13/27 anonim ***** válasza:
30%

Mi keresnivalója van egy 8 hónapos gyereknek egy Metró áruházban?

Semmi.

Akkor ne vigye.

Ez ilyen egyszerű.

2023. okt. 1. 00:28
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Sztem.vigye.mással is megesnek balesetek.,nem.volt rutinos de tudod senki nem úgy születik sztem,

Neked is megmutatták pl hogy szoptasd mert nem tudtad jol csinálod e

2023. okt. 1. 02:22
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Régen egy bizonyos kor alatt nem engedtek be gyereket a Metroba.
2023. okt. 1. 08:04
 16/27 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván nem, hiszen neked sincs több jogod, mint nekim
2023. okt. 1. 08:05
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Miféle troll kérdés?

Mi szórakozást talál apuka abban, hogy a 8 hónapos gyerekét a Metroba viszi?

Ha ez igaz, becsüld meg azt az embert inkább, hogy egy ekkora csecsemővel, aki csak kolonc egy bevásárláson, elindul önként és dalolva. Bizonyára kissé bolond, de értékelendő, hogy akar a gyerekével lenni annak ellenére, hogy fúrod.

2023. okt. 1. 08:42
 18/27 anonim ***** válasza:
59%
Most ezt nem értem. Hogy tud a baba leesni a pelenkázóról, ha figyelsz? Hogy lehet egyedül a kádban hagyni? Azért ezek nem normális dolgok, aki mellett ilyenek történnek, attól én is félteném.
2023. okt. 1. 09:34
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

#18 végre valaki...

Pont ezt akartam írni, hogy itt mindenki milyen laza bakker :D

Én is félteném egy ilyen embertől, nekem iszonyú felelőtlennek tűnik.

2023. okt. 1. 10:57
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy én sem értem hogy apukát veditek,miközben már hagyta egyedül a babát 4!!hónaposan egyedül a kádban,esett le pelenkazorol stb.

Ha ezt egy anya csinálta volna már meg lett volna itt lincselve.

Én is féltenem elengedni így a gyerekemet vele.

2023. okt. 1. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!