Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez a...

Szerintetek milyen ez a harisnya? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 17. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:

nincs talpa, ugyhogy en inkabb nadragnak neveznem

amugy aranyosak

2010. okt. 17. 23:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez a gondom,hogy nincs talpa:(
2010. okt. 17. 23:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne vegyél, ilyen kicsi babának még jobb ha talpas, mert ha zoknival is adnád rá állandóan szétcsúszkálna, kint lenne a lába és még lehet hogy nyomná is ahol duplán éri a zokni a harisnyával.
2010. okt. 18. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Szép, de nem venném meg. Lábfejes jó a kicsi babáknak, mert szeretnek könnyen megszabadulni a zoknitól. Én lábfejeseket vettem mind, mert állandóan leszedi a zoknikat, ezt pedig nem tudja.
2010. okt. 18. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Jól néznek ki,de tényleg kell a lábfej.Nem tudom merre laksz,itt debrecenben a piacon 600ft-ért árulnak ehhez hasonló mintás(a popsi részén aranyos figurákkal)harisnyát.Simán kapsz kettőt ennek az áráért.De persze ez csak az én véleményem.
2010. okt. 18. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Most ez a legújabb őrület.

Én nem igazán látom értelmét, mert szerintem pont a gyerek fenekén a kutya nem látja, hogy minta van, de ha ez anyukát boldoggá teszi...

Egyébként vannak a Teszen ugyanilyenek jóval olcsóbban is... ;)

2010. okt. 18. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem annyiban tetszik hogy nincs lábfeje, mert az 22 hónapos fiamnak adhatok minden nap tiszta harisnyát, mert a talpával összeszed minden koszt, port...

ez azért tetszik, mert zoknit, egyszerűbb minden nap tisztát adni, harisnyából nekünk csak pár darab van.

a papucsot még leveszi a lábáról.

szóval nekem tetszik, de ennyiért nem venném meg

2010. okt. 18. 08:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A lányom 20 hónapos,neki gondoltam.Valóban drága,a másik hogy le húzná a zoknit állandóan a lábáról.

2010. okt. 18. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!