Alíz vagy Hanna? Ha csak e kettő közül választhatnál melyik lenne a választott?
Figyelt kérdés
Hannánál a tucatnév dolgot hanyagoljuk, úgy általánosságban kérdezem de megértem ha valaki emiatt nem szívleli ezt a nevet.2023. szept. 29. 17:22
22/28 anonim válasza:
En egy Hannat sem ismerek, pedig kicsi gyerekem van. (Szeged )
Az Alizt utalom, Hanna tetszik.
23/28 anonim válasza:
Az Alíz csodaországban megalapozta, hogy ne szeressem az Alíz nevet. A Hanna meg 20 éve tetszik, amikor még nem volt tucatnév. Annyi, hogy angolos ejtéssel még jobban (Háná)
24/28 anonim válasza:
Engem zavar ha túl gyakori egy név, így most az Alízt választanám. De ha az lenne gyakoribb, akkor a Hannát.
Mindkettő szép név számomra.
25/28 1112 válasza:
Alíz. Az csakúgy ragyog. A Hanna nekem snassz:S Alíz név nekem tetszik. Főleg rövid i-vel , de van, amelyik vezetéknévhez hosszú í-vel jobban passzol. Tehát amúgy akár hosszú , akár rövid i-vel van írva az Alíz, nekem az nagyon tetszik, a Hanna egyáltalán nem sajnos. Szóval az Alíz nevet választanám. :)
27/28 anonim válasza:
Mind a kettőből sok van már. Lehet Alízból egy fokkal kevesebb de már abból is egyre több.
Meg az Abigélt kezdik most fölkapni.
Számomra túl semmilyen snassz mind a két név, de az Alíznak a becézései talán jók.
28/28 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, és a vezetéknevünkhöz is mindkettő illik, így nem tudom biztosan, melyiket választanám, szerintem azt, amelyik a férjemnek jobban tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!