Alíz vagy Hanna? Ha csak e kettő közül választhatnál melyik lenne a választott?
Figyelt kérdés
Hannánál a tucatnév dolgot hanyagoljuk, úgy általánosságban kérdezem de megértem ha valaki emiatt nem szívleli ezt a nevet.2023. szept. 29. 17:22
11/28 anonim válasza:
Aliz jobban tetszik. Nem csak azért mert nem annyira tucat név, hanem hangzásban is.
12/28 A kérdező kommentje:
7.Miért a hanna nem? milyen logika ez? Sok hannát ismerek felnőttet, nem volt gonduk a nevükkel és illett hozzájuk...
2023. szept. 29. 18:03
13/28 harebell válasza:
Nekem mindkét név nagyon tetszik, picit jobban hajlok az Alíz felé, de a vezetéknév alapján választanék.
14/28 anonim válasza:
nekem a Hanna gyerekes, komolytalan, lapos. Olyan semmilyen. Nem is értem miért lett ilyen népszerű, ovis csoportunkban(4-5 évesek) van 5 Hanna valamilyen formában
15/28 A kérdező kommentje:
14-hát elfogadom hogy szerinted gyerekes de szerintem nem, nekem a gyerekes kategória inkább borka, zorka, panna...hannával nincs gond legalább nekem meg sok másnak sem szerintem
2023. szept. 29. 18:12
16/28 anonim válasza:
Kedves kérdező. Leírták véleményüket amit te “támadásnak” veszel és egyből nem tetszésedet nyílvánítod. Ha te szerinted a Hanna oké akkor legyen az. De felesleges feltenni a kérdést ha utàna nem tetszik az adott vàlasz.
17/28 anonim válasza:
Nalunk egy Hanna sincsen
Igy arra szavazok
19/28 anonim válasza:
Hanna
Az Alízt rondának tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!