Kölön jó név lenne a Laura de a vezeték névhez nem passzol.
2023. szept. 24. 21:10
2/10 anonim válasza:
Elöször is csak akkor lehetne így nevezni az Naurui lenne a vezetéknév.
Másodszor PÉNZÉRT semmilyen nevet nem adnék a gyereknek, csak olyat, amit sszeretnék.
Harmadszot a Laura ugyan nem csúnya név, de nem adnám a gyerekemnek, mert nekem tossz asszociáicióim vannak ezzel kapcsolatban
2023. szept. 24. 21:24
3/10 anonim válasza:
Így együtt szerintem meg rémesen hangzik, kiszúrás lenne a gyerekkel. Pénzért én sem adnék semmilyen nevet.
2023. szept. 24. 21:29
4/10 anonim válasza:
Nem. Olyan, mint egy nyelvtörő. Sőt, ez egy nyelvtörő.
2023. szept. 24. 21:32
5/10 anonim válasza:
Naurui? Honnan jött az apja, a Marsról?
2023. szept. 24. 21:56
6/10 anonim válasza:
5-ös, te nem hallottál Nauru országról?
A világ hatodik legnagyobb foszfáttermelője!
A kérdésre: a gyerekemet nem pénzért nevezném el, hanem amit mi szépnek, megfelelőnek tartanánk, az számítana.
Másrészt csak a keresztnévről dönthetnénk, hiszen a vezetéknév a szülők neve alapján determinált.
2023. szept. 25. 00:25
7/10 anonim válasza:
Édesanyám mongol, apám magyar. Én félvér vagyok mind a két nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. A lányom neve Bóda Khulgana Kinga. Ez alapján elnevezném ha olyan a származásom.
2023. szept. 25. 00:58
8/10 anonim válasza:
Nem adnám
2023. szept. 25. 05:58
9/10 anonim válasza:
A Nárai vagy Náray létező vezetéknév, a Laura egy elterjedt keresztnév, úgyhogy biztos van Nárai Laura az országban, az meg már majdnem Naurui Laura...
2023. szept. 25. 13:10
10/10 anonim válasza:
5 millióért elnevezném így, abból már futná bőven a pár héten belül esedékes névváltoztatásra :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!